کد خبر: ۲۴۹۵۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۰

رفع کامل موانع ترخیص ۱۰۰۰ خودروی خارجی از بنادر و گمرکات هرمزگان

رئیس کل دادگستری هرمزگان از رفع کامل موانع ترخیص ۱۰۰۰ خودروی خارجی از بنادر و گمرکات هرمزگان با پیگیری و اقدام دستگاه قضایی خبر داد.
رفع کامل موانع ترخیص ۱۰۰۰ خودروی خارجی از بنادر و گمرکات هرمزگان

مخاطب24:با تأکیدات رئیس قوه قضائیه به رؤسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌های مراکز استان‌های ساحلی مبنی بر حضور میدانی و استمرار سرکشی از انبار‌های گمرکات، بنادر و اموال تملیکی جهت تعیین تکلیف سریع کالا‌های موجود، مجتبی قهرمانی "رئیس کل دادگستری استان هرمزگان" به همراه دادستان مرکز استان و معاون قضایی رئیس کل دادگستری برای پنجاه و سومین بار از بندر شهید رجایی بندرعباس بازدید کرد.



رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین با حضور در نشست ستاد پیگیری سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در محل سالن اجتماعات گمرک شهید رجایی بندرعباس، ضمن اخذ گزارش‌های تکمیلی از مسئولان و نمایندگان کلیه ادارات مربوطه، پس از بررسی وضعیت تمامی گروه‌های کالا‌های موجود در این مجتمع بندری، دستورات لازم را خطاب به مسئولان مربوطه صادر کرد.



رئیس کل دادگستری هرمزگان در حاشیه این بازدید اظهار داشت: در جریان پنجاه و سومین بازدید مسئولان قضایی از حوزه بنادر و گمرکات استان، رسیدگی به ۶ موضوع در دستور کار ویژه قرار داشت.



مجتبی قهرمانی تصریح کرد: یکی از این دستور کار‌ها مربوط به تعیین تکلیف ۱۰۰۰ خودروی خارجی وارداتی بود که حدود هشت ماه در بنادر استان به دلیل عدم صدور مجوز استاندارد معطل بودند و خوشبختانه با اقدام به موقع دستگاه قضایی، امروز این مشکل به صورت کامل حل شد.



وی گفت: در نتیجه دستور قضایی صادر شده در دهم مردادماه امسال جهت تسریع در ترخیص ۱۰۰۰ دستگاه خودروی خارجی وارداتی از بنادر استان پس از انجام مراحل اداری در کوتاه‌ترین زمان ممکن، با تأیید سازمان ملی استاندارد از امروز این خودرو‌ها آماده تحویل به خریداران می‌شوند.



وی خاطرنشان کرد: در پی گزارش‌های واصله مبنی بر واردات حدود یک‌هزار دستگاه خودروی هیوندای النترا، توسان، کریتا، اکسنت و سان‌یانگ به کشور و معطلی چندماهه آن‌ها در بنادر استان هرمزگان، دهم مردادماه امسال با صدور دستور ویژه قضایی از ادارات استاندارد، بنادر و دریانوردی و گمرکات خواسته شد ضمن پیگیری سریع موضوع از مرکز، برای تعیین تکلیف و ترخیص این خودرو‌ها اقدام کنند.



قهرمانی تصریح کرد: همچنین در این دستور به دادستان مرکز استان هرمزگان و مدیرکل تعزیرات حکومتی نیز مأموریت داده شد به منظور جلوگیری از هرگونه سوء‌استفاده احتمالی با ورود به موضوع تأخیر به وجود آمده در ترخیص خودرو‌های وارداتی، شرکت‌های واردکننده را مکلف کنند که به سرعت، فرآیند ترخیص این خودرو‌ها را انجام دهند.



رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با بیان اینکه دادستان مرکز استان و مدیرکل تعزیرات حکومتی بر روند ترخیص این خودرو‌های وارداتی تا زمان تحویل آن‌ها به مشتریان نظارت می‌کنند، تأکید کرد: این خودرو‌ها باید بلافاصله طبق ثبت نامی که در سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی انجام شده است به خریداران تحویل داده شوند.



وی در ادامه افزود: دومین دستور کار ما در جریان بازدید امروز از بندر شهید رجایی بندرعباس در خصوص پاکسازی محوطه آلوده بحر و بر گستر پارس و انبار اُپکس این مجموعه بندری بود که در این خصوص نیز تاکنون ۹۰ کانتینر آلوده از این محوطه خارج شده است و عملیات انتقال ۹۰ کانتینر دیگر نیز از امروز آغاز خواهد شد.



قهرمانی خاطر نشان کرد: همه مراحل اداریِ لازم انجام شده است و اقدامات عملیاتی هم به شکل قابل قبولی با همکاری دستگاه‌های متولی در حال انجام است.



وی با اشاره به پیگیری ویژه دستگاه قضایی به منظور تعیین تکلیف کالا‌های رسوبی موجود در محوطه و انبار‌های بنادر و گمرکات استان هرمزگان نیز اظهار داشت: خوشبختانه در نتیجه اتخاذ تمهیدات مناسب و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حال حاضر هیچ کالای رسوبی عمده‌ای در بنادر و گمرکات استان وجود ندارد.



مجتبی قهرمانی بابیان اینکه پاکسازی کالا‌های رسوبی در محوطه و انبار‌های بنادر و گمرکات استان هرمزگان به شکل گسترده‌ای انجام شده است، یادآور شد: که در پاکسازی محوطه بنادر و گمرکات استان، حتی محموله‌های بسیار جزئی و چند کیلوگرمی قدیمی و رسوبی در حد یک کارتن نیز در دستور کار قرار گرفته اند.



این مقام قضایی همچنین اعلام کرد: کارگروه ویژه‌ای از امروز در گمرک بندر شهید رجایی بندرعباس مستقر می‌شود تا نسبت به تعیین تکلیف آخرین محموله‌های جزئی باقی مانده نیز اقدام کنند.



رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: موضوع دریافت مبالغ غیر موجهی که تحت عنوان هزینه پارکینگ در بندر شهید رجایی اخذ می‌شد نیز به دستور دادستان بندرعباس منتفی شده است.



وی اظهار کرد: طبق دستور دادستان بندرعباس از صاحبان محموله‌های کالای اساسی و خودرو‌هایی که از پارکینگ بندر شهید رجایی استفاده نمی‌کنند و یا در این پارکینگ حضور ندارند به هیچ عنوان مبلغی دریافت نخواهد شد.



قهرمانی با اشاره به دستورات صادر شده در خصوص اتصال انبار‌های بندر شهید رجایی به سامانه جامع انبار‌ها نیز اعلام کرد: در نتیجه این اقدام تاکنون ۱۴۸ انبار بندر شهید رجایی تحت نظارت کامل سازمان صمت و تعزیرات حکومتی قرار گرفته اند.



وی اذعان داشت: در هشت پرونده تشکیل شده در این رابطه نیز انبارداران متخلف به لحاظ عدم ثبت ورود و خروج کالاهایشان در سامانه جامع انبار‌ها طبق ماده ۶ مکرر ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به پرداخت حدود ۱۸۲ میلیارد تومان جریمه محکوم شده‌اند.



رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در خصوص آخرین وضعیت ۲۷۰ هزار تن روغن وارداتی موجود در انبار‌های بندر شهید رجایی بندرعباس نیز گفت: در جلسه ستاد پیگیری سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی که امروز در محل بندر شهید رجایی بندرعباس برگزار شد، موضوعات مربوط به این محموله به تفکیک مورد بررسی قرار گرفت.



وی اظهار داشت: در نتیجه تصمیمات اتخاذ شده هم اکنون ۳۴ هزار تن روغن وارداتی آماده ترخیص و در حال خروج از بندر است و در خصوص روغن‌های باقیمانده نیز دستورات لازم جهت تعیین تکلیف فوری صادر شده است.

برچسب ها: خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر