کد خبر: ۲۴۹۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۰
وزیر اقتصاد؛

ترخیص کالا‌های اساسی سرعت گرفت

سید احسان خاندوزی از سرعت گرفتن ترخیص کالا‌های اساسی و ضروری کشور خبر داد و گفت: ۱.۵ میلیون تن کالای اساسی در آستانۀ خروج از گمرکات کشور است.
ترخیص کالا‌های اساسی سرعت گرفت

سید احسان خاندوزی اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، تشریفات گمرکی و ترخیص بیش از ۱.۵ میلیون تن کالای اساسی انجام و این اقلام در آستانۀ خروج از گمرکات کشور قرار دارند.

ترخیص کالا‌های اساسی سرعت گرفت
وی تصریح کرد: در مدت یک شبانه روز، به ترخیص قطعی و خروج بیش از ۷۷ هزار تن کالای اساسی از گمرک بندر امام خمینی (ره) اقدام شده که این آمار، رکورد جدیدی در ترخیص قطعی و خروج کالا‌های اساسی و ضروری به شمار می‌رود.

وزیر اقتصاد به مصوبات جلسۀ تسهیل در ترخیص کالا‌های اساسی با حضور معاون اول رییس جمهور و مقامات مسئول سایر سازمان‌ها اشاره کرد و گفت: موارد متعددی مورد بررسی قرار گرفت و نهایتاً تصمیمات خوبی درخصوص تخصیص ارز برای کالا‌های اساسی مشمول ارز ترجیحی؛ تعیین تکلیف کالا‌های اساسی موجود در بنادر و گمرکات؛ ایجاد زیرساخت لازم برای نمونه برداری واحد از کالا‌های مشمول اخذ و ارائه مجوز‌های قانونی و پاسخگویی توسط یک مرجع واحد؛ مدیریت واحد مرزی و حمل یکسره کالا‌های اساسی اتخاذ شد که با ابلاغ این مصوبات از سوی معاون اول رییس جمهور، اقدامات لازم در اجرای آن‌ها صورت خواهد پذیرفت.

معاون فنی گمرک ایران نیز با اشاره به اظهارات وزیر اقتصاد اعلام کرد: با تلاش‌های صورت پذیرفته، در آبانماه سال جاری، میزان بارگیری و خروج کالا‌های اساسی از بندر امام خمینی (ره) بیشتر از میزان کالا‌های اساسی تخلیه شده در آن بندر از کشتی‌های حامل این کالا‌ها بود که با تداوم این روند با کاهش دپو یا رسوب این اقلام در بندر مواجه خواهیم بود.

ارونقی افزود: تمامی مشکلات و ایستایی‌های مربوط به ترخیص قطعی کالا‌های اساسی شناسایی شده و با اتخاذ تصمیمات مناسب و اجرای آن‌ها از جمله حمل یکسرۀ این کالاها، قادر خواهیم بود ایستایی‌های موجود در این چرخه را به حداقل، کاهش دهیم.

معاون فنی گمرک ایران گفت: با احتساب آمار کالا‌های اساسی که در بنادر و گمرکات کشور بدلیل وجود انبار دپوی این کالا‌ها، این اقلام از بنادر خارج نمی‌شوند، میزان ترخیص قطعی اقلام اساسی بیش از میزان ورودی کالاهاست که این امر نشان از سرعت گرفتن ترخیص قطعی کالا‌های اساسی است.

ارونقی اضافه کرد: با ابلاغ مصوبات مربوط به جلسه معاون اول ریاست جمهوری که این جلسه، با درخواست وزارت اقتصاد تشکیل و مشکلات مربوطه در آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت، گمرک قادر خواهد بود به ترخیص کامل کالا‌های اساسی «در صف تخصیص ارز» اقدام نماید که این امر باعث ترخیص قسمت اعظم کالا‌های اساسی موجود در بنادر و گمرکات خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر