کد خبر: ۲۴۹۰۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴

افزایش سرمایه بانک سینا در راه است

مدیرعامل بانک سینا از افزایش سرمایه این بانک خبر داد.
افزایش سرمایه بانک سینا در راه است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا: غلامرضا فتحعلی در گفت‌وگو با ایبِنا افزود: تلاش می‌کنیم با تصویب مجمع عمومی فوق‌العاده در سال جاری، سرمایه بانک سینا را از ۲.۵ به چهار هزار میلیارد تومان افزایش دهیم.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، در سال آینده نیز به دنبال تداوم افزایش سرمایه خواهیم بود تا بتوانیم نسبت کفایت سرمایه و ظرفیت‌های عملیاتی بانک را ارتقاء دهیم.
به گفته فتحعلی، یکی از اهداف اصلی در خصوص افزایش سرمایه بانک سینا، افزایش نرخ بازده سهام این بانک است به گونه‌ای که سود حاصله از این بخش، ارزش افزوده مطلوبی را برای سهامداران بانک فراهم آورد.

گفتنی است نسبت کفایت سرمایه بانک سینا در سال 1401 به رقم 8.2 رسید که نسبت به سال مالی قبل از آن بهبود یافته است و بر اساس آنچه در طرح راهبردی کسب‌وکار بانک طرح‌ریزی شده است، پیش‌بینی می‌شود این نسبت به بیش از این مقدار نیز افزایش یابد.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آخرین خبر از پژمان جمشیدی به زبان خواهرش مامک آخرین خبر از پژمان جمشیدی به زبان خواهرش مامک
استوری جدید خواهر پژمان درباره سفرش به کانادا وایرال شد
ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت
پاییز ۱۴۰۴ با ترکیبی از نوستالژی دهه‌ها و خلاقیت تازه بازمی‌گردد. استایل‌هایی قدرتمند، لطیف و متفاوت که به‌سادگی قابل اجرا و هماهنگ با بودجه شما هستند
اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد
شرکت اروپایی «آریان‌گروپ» در راستای دستیابی به فناوری پرتاب و بازیابی موشک‌های قابل استفاده مجدد، تا اوایل دهه ۲۰۳۰ مجموعه‌ای از پروژه‌های پیشرفته فضایی را اجرایی می‌کند؛ گامی که می‌تواند استقلال فضایی اروپا را تضمین کند.
پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح
باشگاه‌های عربستانی به محمد صلاح پیشنهاد حقوق سالانه ۱۵۰ میلیون پوند و فرصت سهامداری و سفیر گردشگری داده‌اند؛ رقمی نزدیک به دریافتی رونالدو.
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور
در پی سرقت جواهرات سلطنتی از موزه لوور، رئیس پلیس پاریس ضعف سامانه‌های امنیتی را عامل اصلی حادثه دانست؛ این سرقت ۱۰۲ میلیون دلاری هنوز به نتیجه نرسیده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر