کد خبر: ۲۴۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۵

حضور جبهه تدبیر و توسعه استان آذربایجان شرقی در راهپیمایی 22 بهمن 1394

حضور جبهه تدبیر و توسعه استان آذربایجان شرقی در راهپیمایی 22 بهمن 1394

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بچه شلوغ مجلس باز هم بلوا به پا کرد! بچه شلوغ مجلس باز هم بلوا به پا کرد!
حمید رسایی خطاب به قالیباف گفت: من هم موافقم که باید ریشه این پیامک‌ها مشخص شود، چون واقعا به نفع شماست. از سوی دیگر، این پیامک‌ها کلی زمینه ایجاد کرد که امروز افرادی بیایند و در صحن مجلس دیگران را متهم کنند که نمی‌خواهند شما رئیس مجلس شوید.
تاج: کره‌شمالی درخواست داده بود که بازی در شهر علم الهدی نباشد! تاج: کره‌شمالی درخواست داده بود که بازی در شهر علم الهدی نباشد!
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: تیم ملی کره‌شمالی در جده باید با قرقیزستان بازی کند و بعد از طریق ترکیه به تهران بیایند و سپس به مشهد بروند که درخواست کردند اگر بشود بازی را در پایتخت برگزار کنیم.
باشگاه پرسپولیس باید به کدام بازیکن غرامت بدهد؟ باشگاه پرسپولیس باید به کدام بازیکن غرامت بدهد؟
روزنامه winwin از احتمال فسخ قرارداد باشگاه پرسپولیس با آلکسیس گندوز با پرداخت یک میلیون دلار غرامت به این دروازه‌بان الجزایری خبر داد.
عادل پیرمحمدی از واگذاری ایران خودرو منصرف شد! عادل پیرمحمدی از واگذاری ایران خودرو منصرف شد!
مدیرعامل ایران‌خودرو بنابر دستور دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی، از توقف هرگونه واگذاری سهام این شرکت خبر داد و گفت: «این تصمیم تا نهایی شدن طرح ساماندهی صنعت خودروسازی پابرجا خواهد بود.»
آزمون برای اماراتی‌ها ماند آزمون برای  اماراتی‌ها ماند
مهاجم ایرانی شباب الاهلی تاکید کرد که فصل بعد هم با پیراهن این تیم به میدان می‌رود. او ابراز امیدواری کرد بتواند جام‌های بیشتری را با پیراهن این تیم به دست آورد.
علی نعمتی را چه کسی گردن می‌گیرد؟ کارتال؟ علی نعمتی را چه کسی گردن می‌گیرد؟ کارتال؟
در شرایطی که نام علی نعمتی در لیست باشگاه پرسپولیس نیست، اما طی روز‌های گذشته اصرار زیادی برای انتقال او به پرسپولیس در برخی رسانه‌ها دیده می‌شود
موضوع اس‌ام اس‌هایی که به نمایندگان مجلس فرستادند چیست؟ موضوع اس‌ام اس‌هایی که به نمایندگان مجلس فرستادند چیست؟
نماینده مردم رودبار در مجلس گفت: با نزدیک شدن به انتخابات هیئت رئیسه مجلس، پیامک‌هایی با محتوای تضعیف رئیس مجلس از سوی عده‌ای خاص برای ما ارسال می‌شود.
چند رسانه ای
جشن قهرمانی تراکتور در یادگار امام جشن قهرمانی تراکتور در یادگار امام
تراکتور پس از سال‌ها انتظار به قهرمانی لیگ برتر رسیده و ده‌ها هزار هوادار پرشور، از ساعات اولیه صبح، ورزشگاه یادگار امام و اطراف آن را به صحنه‌ای بی‌سابقه از شور و افتخار تبدیل کرده‌اند.
قهرمانی تراکتور و واکنش مهدی پزشکیان قهرمانی تراکتور و واکنش مهدی پزشکیان
مهدی پزشکیان پسر رئیس جمهور با انتشار استوری در اینستاگرام قهرمانی تراکتور را به هواداران این تیم تبریک گفت.
خشیل خوشمزه‌ای از دل اردبیل خشیل خوشمزه‌ای از دل اردبیل
خشیل صبحانه‌ای گرم و مغذی از دل سنت‌های اردبیل
صفحه خبر بالای تصاویر