کد خبر: ۲۴۸۶۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰
مدیرعامل بانک رفاه کارگران در جمع کوهنوردان این بانک:

سازمان با کارکنان سرزنده و پویا رشد می‌کند

همزمان با شصت‌وسومین سالروز تاسیس بانک رفاه کارگران، مدیرعامل این بانک به همراه جمعی از مدیران عالی و کارکنان با صعود به قله 3963 متری توچال، پرچم پر افتخار بانک رفاه را بر فراز این قله به اهتزار درآوردند.
سازمان با کارکنان سرزنده و پویا رشد می‌کند

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران: دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک طی سخنانی در این رویداد، با گرامیداشت شصت و سه سال خدمت‌رسانی صادقانه بانک رفاه به عموم ذی‌نفعان، خاطرنشان ساخت: سازمان با کارکنان سرزنده و پویا رشد می‌کند. بدون شک ورزشکاران علاوه بر اینکه از سلامت جسمانی برخوردار هستند، از لحاظ روح و روان نیز در آرامش و سلامت به سر می برند و این عوامل جزو مولفه های تعالی، توسعه و پیشرفت است. 

دکتر للـه‌گانی تصریح کرد: همواره گفته شده که "روح سالم در جسم سالم است."؛ به همین دلیل ضرورت دارد برنامه‌های ورزش کارمندی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و اقدامات توسعه‌ای برای این منظور در دست اقدام قرار گیرد. 

وی افزود: بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر سعی کرده است تا به اشکال مختلف نسبت به توسعه مقوله ورزش در میان کارکنان بانک اقدام کند و جای بسی خرسندی است که در این زمینه جزو بانک‌های پیشرو در شبکه بانکی هستیم. 

دکتر للـه‌گانی در پایان، اظهار داشت: بانک رفاه کارگران به داشتن سرمایه انسانی ورزشکار، جوان و دانشی افتخار می‌کند و برای پاسداشت و نگه‌داشت این سرمایه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند. 

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر