کد خبر: ۲۴۸۲۲
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۶

هزینه عوارض خروج از کشور زائران اربعین

زائران اربعین طبق قانون بودجه ۱۴۰۲ در صورت انجام سفر زمینی، از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف هستند.
هزینه عوارض خروج از کشور زائران اربعین

مخاطب24: طبق قانون بودجه سال جاری، عوارض خروج از کشور زائران عتبات عالیات که از مرزهای زمینی به مقصد کشور عراق از ایران خارج می‌شوند ۱۵ هزار تومان و زائرانی که از مرزهای هوایی خارج می‌شوند ۴۵ هزار تومان است. براساس قانون ابلاغی، زائران اربعین، که مطابق تاریخ تعیین‌شده در این قانون، از مرزهای زمینی به مقصد عراق از کشور خارج شوند، از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف هستند. رئیس اداره مهاجرت و گذرنامه انتظامی استان کرمانشاه در همین ارتباط گفته است: تمام زائرین ایرانی که در ایام اربعین حسینی (ع) و در بازه زمانی اول تا ۲۵ صفر (۲۷ مرداد تا ۲۰ شهریور) از مرزهای زمینی دخیل در عملیات اربعین حسینی (ع) از کشور خارج می‌شوند، از پرداخت عوارض خروج مسافری معاف هستند. به گفته سرهنگ جلیل شکری، معافیت زائران اربعین از پرداخت عوارض خروج از کشور صرفاً مربوط به مرزهای زمینی می باشد و افرادی که از طریق پروازهای هوایی اقدام به سفر می کنند باید عوارض خود را پرداخت نمایند. اربعین , اربعین ۱۴۰۲ , براساس قانون بودجه ۱۴۰۲ نرخ عوارض خروج برای مسافران در نوبت اول ۴۰۰ هزار تومان است، که برای سفر دوم این میزان ۵۰ درصد (۶۰۰ هزار تومان) و در سفرهای سوم و بیشتر به میزان ۱۰۰ درصد (۸۰۰ هزار تومان) افزایش خواهد یافت.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات
پس از شنیده شدن صدای چهار انفجار از منطقه نظامی پارچین، فرمانده سپاه ثامن‌الحجج پاکدشت اعلام کرد این صداها مربوط به عملیات امحای کنترل‌شده مهمات غیرقابل استفاده بوده و ارتباطی با حادثه یا رویداد دیگری نداشته است.