کد خبر: ۲۴۸۱۰
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۰

فرمانده کل سپاه: دشمن در بن‌بست راهبردی قرار گرفته است

فرمانده کل سپاه گفت: امروز دشمن به‌خوبی می‌داند که اگر جمهوری اسلامی را تحریم کند، شکست می‌خورد و اگر جمهوری اسلامی را تحریم نکند، باز هم شکست می‌خورد.
فرمانده کل سپاه: دشمن در بن‌بست راهبردی قرار گرفته است

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در بیست و چهارمین مجمع فرماندهان و مسئولین سپاه با تسلیت ایام عزا و اسارت آل الله با اشاره به ابعاد مدیریت داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در چهار دهه اخیر تاکید کرد: امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) با مدیریت و هدایت‌های هوشمندانه و مدبرانه ایران اسلامی را از رود نیل تحریم، تهدید، فشار اقتصادی، فتنه‌های بزرگ و جنگ‌های روانی عبور دادند.

بیشتر بخوانید:
سردار قاآنی: عمر رژیم صهیونیستی رو به پایان است

وی افزود: آیت الله خامنه‌ای با مدیریت دقیق‌شان به ما انبساط خاطر دادند و دشمنان را مایوس کردند. ایشان بدون ذره‌ای میل به دشمن، در مقابل مستکبرین عالم ایستادند و گویی این موضوع به ولایت فقیه الهام شده بود.

فرمانده‌کل سپاه با اشاره به عملکرد درخشان سپاه از ابتدای تشکیل این نهاد انقلابی تاکنون گفت: تصویری که از سپاه تا به امروز ارائه شده است؛ عمیق، درخشان، امیدبخش، الهام‌آفرین، حرکت‌آفرین و رو به جلو  می‌باشد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) روحیه جهادی را در بین مسلمانان عالم تقویت کردند؛ گفت: حاکمیت جهان اسلام قدرت می‌خواهد و اگر مسلمانان ضعیف باشند حذف خواهند شد. جهان اسلام امروز یک مفهوم اساسی است؛ حال آنکه در گذشته به‌صورت دقیق این مفهوم محقق نشده بود.  

وی با اشاره به شرارت‌های استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا در سراسر جهان گفت: امروز آمریکا بیش از هر زمان دیگری رو به زوال است و دشمن امروز در اوج ضعف قرار دارد. اگر به تاریخ 45 ساله اخیر نگاهی بیاندازیم می‌بینیم که هرچه پیش می‌رویم دشمنان ما ضعیف‌تر و ما و محور مقاومت قوی‌تر می‌شویم.

فرمانده‌کل سپاه افزود: آمریکا در افغانستان ستونی از تجهیزات نظامی را بر جای گذاشت و فرار کرد و این نشان می‌دهد که استکبار جهانی در طول زمان ضعیف‌تر شده است. اسراییل هم نسبت به سال 1967 ضعیف‌تر و حزب‌الله از آن زمان قوی‌تر و تجهیزات و ادواتش بهتر و به روزتر شده است. 

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه هر چند گزینه برتر دیپلماسی است اما دیپلماسی بدون محتوای قدرت کارساز نیست، عنوان کرد: امروز انقلاب اسلامی و محور مقاومت در مقابل آمریکا، اسرائیل غاصب و همپیمانانش در منطقه دست برتر را در اختیار دارند و این مهم با تدبیر و درایت رهبری معظم انقلاب و مجاهدت و استقامت امت اسلامی حاصل شده است.

وی با بیان اینکه امروز ساختن جغرافیای سیاسی در جهان سخت‌ترین کارها است که ایران اسلامی این امر را محقق کرده است، گفت: انقلاب اسلامی استکبار را فرسوده کرده و استخوان‌های آمریکا از درون تهی شده است.

فرمانده‌کل سپاه با بیان اینکه تجربه نشان داده است هر کجا ما با شدت بیشتری با دشمن درگیر بوده‌ایم، قوی‌تر شده‌ایم.

سرلشکر سلامی گفت: داشتن دشمن قوی یک موهبت است و بدون تصور غلبه بر یک دشمن قوی نمی‌توان قدرتمند شد.

وی با تاکید بر اینکه سپاه در درون حوادث سخت تکوین پیدا کرده است، گفت: قوی بودن سپاه به این دلیل است که مردمک چشم پاسداران قدرت‌های غیر الهی و غربی را ضعیف و بی‌ارزش می‌بیند. قدرت‌های غربی پوشالی هستند و راه اصلی همان جهاد و مقاومت است. 

فرمانده‌کل سپاه با تاکید بر نقش ممتاز مقام معظم رهبری در قرار دادن آمریکا در یک بن بست راهبردی ادامه داد: امروز دشمن به‌خوبی می‌داند که اگر جمهوری اسلامی را تحریم کند، شکست می‌خورد و اگر جمهوری اسلامی را تحریم نکند، باز هم شکست می‌خورد.   

سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه سپاه پاسداران قلب قوی و جنگنده دارد و ایمان پاسداران پیروزی را رقم می‌زند؛ تصریح کرد: همه جا و در تمامی عرصه‌ها راه بر دشمن بسته است باید راه این دشمن را ببندید که تا فروریختن کامل استکبار و رسیدن به قله چیزی نمانده است. امروز ما در تمامی ابعاد با دشمن درگیر هستیم، اما به دلیل آنکه ما خیلی قوی هستیم سایه جنگ را حس نمی‌کنیم.  

وی با بیان اینکه دشمن در هر نقطه‌ای حرکت می‌کند به جسم سخت انقلاب اسلامی برخورد می‌کند؛ گفت: دشمن ما رزمنده و مرد میدان جنگ با قلب مستحکم ندارد بلکه ترکیبی از هزاران اپراتور است که پس از ناکامی در عرصه‌های مختلف امروز به میدان ناامیدسازی و ایجاد تردید بین جوانان روی آورده است.

فرمانده‌کل سپاه خاطرنشان کرد: در انجام امور و خدمت کردن به هیچ عنوان پا پس نکشید؛ چراکه سپاه در حوادث رشد کرده و رشد و بالندگی خود را مرهون تجربه کردن شرایط سخت است و از حوادث هراسی ندارد.      

سرلشکر سلامی در پایان با بیان اینکه پاسداری از انقلاب نیازمند جانفشانی و خدمت به مردم است خطاب به فرماندهان و مسئولین سپاه تاکید کرد: در زمینه مردم یاری، محرومیت‌زدایی و کارهای عمرانی هرچه می‌توانید در خدمت‌رسانی به مردم تلاش کنید؛ پول‌ها به هیچ دردی جز خدمت کردن به ملت بزرگ ایران نمی‌خورند.

انتهای پیام/

برچسب ها: سپاه پاسداران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر