کد خبر: ۲۴۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۵

پرسپولیس مهاجم می دهد،هافبک می گیرد!

پرسپولیس با کمبود مهاجم مواجه است اما مهدی عبدی را قرض می دهد تا احتمالا یاسین سلمانی را به لیست خود اضافه کند.
پرسپولیس مهاجم می دهد،هافبک می گیرد!

مخاطب24:پرسپولیس بیشترین و بهترین هافبک‌های ایران را دارد اما در آستانه توافق با یاسین سلمانی است و عجیب اینکه مهدی عبدی را هم می‌فروشد! در حالی که به زعم تمام کارشناسان پرسپولیس کمبود مهاجم گلزن دارد و در آسیا هم هست، پرسپولیسی‌ها مهدی عبدی را رد کردند و در حال توافق با یاسین سلمانی هستند! این در حالی است که نفراتی چون امید عالیشاه و محمد عمری به دلیل ترافیک وحشتناک در خط میانی پرسپولیس نیمکت‌نشین می‌شوند و تازه گل‌محمدی همچنان نیم‌نگاهی هم به عزت‌اللهی دارد و خیلی‌ها می‌گویند شاید نیم‌فصل او را جذب کند. 


بازیکنی با کیفیت محمد عمری که فصل گذشته توانایی‌های خود را نشان داد امسال در هر تیمی بود فیکس بازی می‌کرد اما در پرسپولیس نیمکت‌نشین شده است. در چنین شرایطی باید پرسید یاسین سلمانی قرار است کجا بازی کند؟ یک احتمال این است که یحیی با ۵، ۶ هافبک و یک مهاجم بازی کند. از طرفی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا هم هست و به هر حال احتمال جدایی میلاد سرلک هم وجود دارد. پست اصلی یاسین سلمانی هافبک نفوذی و پشت سر مهاجم است؛ جایی که الان سروش رفیعی (البته کمی عقب‌تر) بازی می‌کند. شاید هم یحیی می‌خواهد ذخیره خوبی برای سروش داشته باشد و حتی شاید یاسین سلمانی بتواند با نمایش خوب خود سروش را نیمکت‌نشین کند اما به هر حال تجربه ثابت کرده سپاهان بازیکنان خوب خود را از دست نمی‌دهد. در مورد یاسین سلمانی حتماً می‌دانید که نکونام هم او را می‌خواست و البته این بازیکن مدعی شده بود قصد حضور در فوتبال قطر را دارد.

 

با جدایی مهدی عبدی و با وجود جذب یاسین سلمانی، پرسپولیس حتماً باید یک مهاجم دیگر بخرد. حتی اگر بپذیریم امثال وحید امیری، مهدی ترابی، امید عالیشاه، محمد عمری و... توانایی بازی در خط حمله را دارند باز هم پرسپولیس مهاجم کلاسیک و تمام‌کننده می‌خواهد و خیلی بعید به نظر می‌رسد گل‌محمدی از این مسئله مهم غافل باشد. فراموش نکنیم که رقبای پرسپولیس در آسیا همه مهاجمان بزرگی دارند و به هر حال برای موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا پرسپولیس نیاز به گلزن و گل زدن دارد.

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر