کد خبر: ۲۴۷۷۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۲

حس خوب تعامل و همکاری در بازدید رحیم سرهنگی

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به منظور آشنایی و بررسی مشکلات فعالان اقتصادی بخش خصوصی به دیدار آنان رفت.
حس خوب تعامل و همکاری در بازدید رحیم سرهنگی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: رحیم سرهنگی به همراه برخی از مدیران سازمان منطقه آزاد کیش عصر پنجشنبه ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۲ از سه شرکت پارس غزال کیش، صنایع دستی کیش هنر و صنعت آداک و کاویان ذوب ایثارگران واقع در فاز ۶ صنعتی کیش بازدید کرد و با برخی از صنعتگران در خصوص راهکار‌های لازم جهت رفع مشکلات آنان گفتگو کرد.

همچنین مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در بازدید از کاریز، ضمن آشنایی با روند سرمایه گذاری در این مکان، در خصوص درخواست سرمایه گذار کاریز، دستورات لازم را جهت بررسی و طرح در کمیسیون‌های مربوطه صادر کرد.

پروژه مسکونی ستاره کیش مقصد بعدی بازدید رحیم سرهنگی و هیات همراه بود. سرمایه گذار این طرح مسکونی _ خدماتی واقع در شهرک صدف، شرکت سرمایه گذاری مسکن جنوب است که در شهریور ۱۴۰۲ مجتمع مسکونی آبان را با ۸۴ واحد به بهره برداری می‌رساند. از آنجایی که پیش از بهره برداری از این مجتمع مسکونی، دریافت پایان کار الزامی و منوط به رعایت برخی ضوابط و احراز شرایط می‌باشد از اینرو مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش دستورات لازم را جهت تسریع در امور و در چارچوب قوانین و مقررات صادر کرد.

مجتمع مسکونی پرشین ساحلی نیز آخرین مکان برای بازدید رحیم سرهنگی بود که یکی از بلوک‌های این مجتمع فاقد پایان کار و به نوبه آن سند است.

از آنجایی که بسیاری از این واحد‌ها پیش فروش شده است و ساکنان این مجتمع دغدغه دریافت سند مالکیت را دارند از اینرو رحیم سرهنگی جهت رفع دغدغه آنان، دستور بررسی این مهم را در اسرع وقت و مطابق با ضوابط و مقررات شهرسازی صادر کرد.

تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
خرس زخمی دنا تلف شد خرس زخمی دنا تلف شد
یگان حفاظت پارک ملی دنا با پایش شبانه منطقه سی سخت، متاسفانه به یک قلاده خرس قهوه‌ای برخورد می‌کنند که بر اثر شلیک گلوله در جدول آب باغ‌های انگور افتاده و توان بلند شدن ندارد.
اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند! اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند!
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از ساماندهی دستفروشان پایتخت با اولویت متروی تهران خبر داد و گفت: اتباع دستفروش از مترو و سطح شهر طرد می‌شوند.
ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان
با همت مسئولین روند بازگرداندن اتباع بیگانه شدت گرفته است. ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان را می‌بینید.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر