کد خبر: ۲۴۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۲

دو مانع موثر بر قیمت دلار

روز جمعه قیمت تتر با افزایش حتی وارد کانال ۵۰ هزار تومان شد. گروهی از معامله‌گران هم می‌گویند با قیمت دلار در کانال ۴۸ هزار تومان، تقاضا برای حواله دلار در این کانال زیاد می‌شود و به واسطه آن قیمت دلار دوباره به ۴۹ هزار تومان برمی‌گردد.
دو مانع موثر بر قیمت دلار

مخاطب24:قیمت دلار هرات روز چهارشنبه کانال ۴۹ هزار تومان را از دست داد و در انتهای هفته در کانال ۴۸ هزار تومان معامله شد. این در حالی است که قیمت دلار تهران همچنان در کانال ۴۹ هزار تومان معامله می‌شود.


قیمت دلار هرات در انتهای هفته گذشته با خبر سفر امیرعبداللهیان به عربستان و افزایش درآمد روزانه فروش نفت ایران، کاهشی شد و به کانال ۴۸ هزار تومان رفت. بازار ارز هرات در انتهای هفته حمایت ۴۸ هزار و ۸۰۰ تومان را از دست داد و با برخورد به سطح حمایتی ۴۸ هزار و ۶۰۰ تومان در پشت خط جمعه به ۴۸ هزار و ۹۰۰ تومان رسید.


روز جمعه قیمت تتر با افزایش حتی وارد کانال ۵۰ هزار تومان شد و با برخورد به مقاومت ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان کاهشی شد و دوباره به کانال ۴۹ هزار تومان برگشت. فاصله قیمت تتر و قیمت دلار هرات به هزار تومان رسیده است. به اعتقاد معامله‌گران اگر قیمت دلار هرات مرز حمایتی ۴۸ هزار و ۶۰۰ تومان را از دست بدهد قیمت دلار تهران هم با فشار فروش وارد کانال ۴۸ هزار تومان می‌شود.

دسته‌ای از معامله‌گران معتقدند به دلیل آخر ماه بودن و نبود پول در بازار قیمت دلار جانی برای افزایش نداشته باشد. به دلیل فشار آخر برج این دسته پیش بینی قیمت دلار امروز دوباره مرز حمایتی ۴۸ هزار و ۶۰۰ تومان را تست بزند.

در مقابل، گروهی از معامله‌گران می‌گویند با قیمت دلار در کانال ۴۸ هزار تومان، تقاضا برای حواله دلار در این کانال زیاد می‌شود و به واسطه آن قیمت دلار دوباره به ۴۹ هزار تومان برمی‌گردد. این دسته دلیل نماندن قیمت دلار در کانال ۴۸ هزار تومان را همین موضوع می‌دانند. دلیل دیگری که این دسته تصور می‌کنند قیمت دلار تهران به کانال ۴۸ هزار تومان نمی‌رود فاصله هزار تومانی قیمت تتر با قیمت دلار هرات است.



فنی‌های بازار معتقدند اگر قیمت دلار هرات امروز بالای مرز حمایتی ۴۸ هزار و ۸۰۰ تومان تثبیت ساعتی دهد برای ورود به ۴۹ هزار تومان تلاش خواهد کرد. مقاومت مهم دلار ۴۹ هزار و ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومان است که قیمت دلار طی معاملات هفته گذشته نتوانسته بود بالای این سطح تثبیت دهد. اما اگر در معاملات امروز حمایت ۴۸ هزار و ۸۰۰ تومان از دست برود حمایت مهم ۴۸ هزار و ۶۰۰ تومان خواهد بود، در صورت از دست رفتن این عدد در بازار قیمت دلار حمایت ۴۸ هزار و ۴۰۰ تومان را تست خواهد کرد. معامله‌گران می‌گویند قیمت دلار در سطوح حمایتی شانس برگشت بالا را دارد.

برچسب ها: قیمت دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واکنش پریناز ایزدیار به حمله امشب اسرائیل به ایران واکنش پریناز ایزدیار به حمله امشب اسرائیل به ایران
پریناز ایزدیار با انتشار تصویری از کودک جا مانده زیر آوار انفجار حمله اسرائیل نوشت: فقط میتوانم بمیرم برات.
مدال‌ها و مدارک فریدون عباسی که در نزدیکی محل شهادت پیدا شد مدال‌ها و مدارک فریدون عباسی که در نزدیکی محل شهادت پیدا شد
محمدمهدی طهرانچی و فریدون عباسی دانشمندان هسته‌ای در حملات امروز اسرائیل به شهادت رسیدند.
بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران درپی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران درپی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی
درپی تجاوز و جنایت اخیر رژیم صهیونیستی دولت جمهوری اسلامی ایران بیانیه‌ای صادر و تاکید کرد این پایان ماجرا نخواهد بود.
سید محمد خاتمی: رژیم تروریست صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرده است سید محمد خاتمی: رژیم تروریست صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرده است
رئیس جمهوری اسبق ایران در پی حمله نظامی رژیم صهیونیستی و ترور تنی چند از فرماندهان نظامی و شخصیت‌های علمی و گروهی از شهروندان بی گناه در ایران با صدور پیامی ضمن تسلیت به خانواده‌های شهیدان و ملت ایران، این جنایت را محکوم و حق جمهوری اسلامی برای دفاع را محفوظ دانست.
شمخانی هم شهید شده است؟ شمخانی هم شهید شده است؟
بر اساس گزارش یک وبسایت نزدیک به شمخانی، وی زنده است.
هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو در پی تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی به کشورمان اعلام کرد: هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است و خدمات رسانی بی وقفه ادامه دارد.
واکنش ترامپ به حمله امروز اسرائیل واکنش ترامپ به حمله امروز اسرائیل
ترامپ: منتظر واکنش ایران هستیم و در صورت لزوم از اسرائیل دفاع خواهیم کردما پیشاپیش از حملات اسرائیل مطلع شده بودیم و هیچ نکته غافل‌گیرکننده‌ای وجود نداشت.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر