کد خبر: ۲۴۷۳۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۴

گوشی‌های سامسونگ با دوربین ۴۴۰ مگاپیکسلی

طبق شایعه‌ای جدید، سامسونگ روی ۴ سنسور دوربین پیشرفته جدید کار می‌کند که قدرتمندترین آن‌ها، سنسور ۴۴۰ مگاپیکسلی HU ۱ خواهد بود. البته ظاهراً هیچ‌کدام از این سنسور‌ها حداقل در آینده نزدیک برای گوشی‌های سامسونگ مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.
گوشی‌های سامسونگ با دوربین ۴۴۰ مگاپیکسلی

مخاطب24:منبع گزارش امروز ادعا می‌کند که کره‌ای‌ها این ۴ سنسور جدید را در اختیار سازندگان گوشی‌های هوشمند قرار می‌دهند و حتی شاید وارد صنایع دیگر هم شوند. به نظر می‌رسد این سنسور‌ها قیمت بالایی خواهند داشت و شاید برخی از آن‌ها در صنایعی مانند خودروسازی مورد استفاده قرار بگیرند.



دوربین ۴۴۰ مگاپیکسلی سامسونگ وارد دنیای خودرو می‌شود؟

قدرتمندترین سنسور سامسونگ، دوربین ۴۴۰ مگاپیکسلی HU۱ خواهد بود. اگرچه درحال‌حاضر استفاده از چنین سنسوری در دنیای گوشی‌های هوشمند کمی غیرمنطقی به نظر می‌رسد، اما چند سال پیش درباره سنسور‌های ۲۰۰ مگاپیکسلی هم چنین حسی داشتیم.


البته این احتمال وجود دارد که این سنسور ۴۴۰ مگاپیکسلی برای دنیای گوشی‌های هوشمند توسعه پیدا نکند و هدف سامسونگ از توسعه آن، عرضه برای صنایع دیگر باشد. برای مثال این سنسور می‌تواند در صنعت خودروسازی مورد استفاده قرار بگیرد؛ مخصوصاً در زمانی که درحال حرکت به سمت خودرو‌های خودران هستیم و به تجهیزات پیشرفته‌ای نیاز داریم.

در کنار دوربین ۴۴۰ مگاپیکسلی، سامسونگ روی سه سنسور دیگر هم کار می‌کند. یکی از این سنسورها، ۵۰ مگاپیکسلی GN۶ یک اینچی با اندازه پیکسل ۱.۶ میکرومتر است که ظاهراً می‌خواهد وارد رقابت با دوربین ۱ اینچی سونی IMX۹۸۹ شود. البته شایعه امروز می‌گوید سنسور سامسونگ به اندازه‌ای گران خواهد بود که در گوشی‌های این شرکت مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.



سنسور بعدی، ۲۰۰ مگاپیکسلی HP۷ است که استفاده از آن در گوشی‌های سامسونگ منطقی به نظر می‌رسد. گزارش امروز می‌گوید سامسونگ به‌دنبال استفاده از این سنسور در گلکسی S۲۵ اولترا بود، اما هزینه بالای ساخت آن باعث شد که کره‌ای‌ها از چنین تصمیمی منصرف شوند.



درنهایت با سنسور دوربین ۳۲۰ مگاپیکسلی روبه‌رو هستیم که شاید روزی در گوشی‌های سامسونگ مورد استفاده قرار بگیرد. این احتمال وجود دارد که گلکسی S۲۶ اولترا به این دوربین مجهز شود، بنابراین چندین سال تا ورود آن به پرچمدار‌های سامسونگ فاصله داریم.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.