کد خبر: ۲۴۶۹۰
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۵

اهدای جایزه ملی مدیریت کسب و کار در صنعت بانکی به مدیرعامل بانک توسعه تعاون

مدیرعامل بانک توسعه تعاون جایزه ملی مدیریت کسب و کار در صنعت بانکی را دریافت نمود.
اهدای جایزه ملی مدیریت کسب و کار در صنعت بانکی به مدیرعامل بانک توسعه تعاون

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ در دومین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار که با گرایش توسعه دانش‌بنیان توسط انجمن مدیریت کسب و کار ایران در سالن اجلاس سران برگزار گردید، جایزه ملی مدیریت کسب و کار در صنعت بانکی به محمد شیخ‌حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون اهدا گردید.

در این لوح سپاس آمده است: «بی‌تردید توسعه، شکوفایی و بالندگی روز افزون صنعت و اقتصاد کشور همواره مرهون تلاش ارزشمند و مستمر دانشمندان و مدیران برجسته کسب و کار‌های مختلف در عرصه‌های گوناگون بوده و نشان از سیاست‌گذاری‌های هوشمندانه، برنامه‌ریزی‌های دقیق و همچنین اجرای برنامه‌های تدوین شده با بالاترین کیفیت ممکن است. کمیته اعطای جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال ۱۴۰۲ کشور بر اساس اطلاعات دریافت شده و بررسی‌های صورت گرفته؛ بانک توسعه تعاون را شایسته جایزه ملی مدیریت کسب و کار در بخش صنعت بانکی دانسته‌اند»

دکتر اسماعیل سعادت‌فرد رییس کمیته اعطای جایزه ملی مدیریت کسب و کار کشور، دکتر محمود اولیایی رییس هیات‌مدیره فدراسیون مدیریت و مشاوران کسب و کار ایران و دکتر محمد هادی عسگری رییس انجمن مدیریت کسب و کار ایران به عنوان ارکان اصلی این کنفرانس حضور داشته‌اند.

ارتقاء فرهنگ توسعه و مدیریت علمی کسب و کار با تأکید بر توسعه دانش بنیان، تبادل نظر در ارتباط با افزایش نقش، مشارکت، اثربخشی و کارایی دانش‌آموختگان، طراحان و فعالان اقتصاد و مدیریت کسب و کار و استفاده از روش‌های مؤثر در توسعه دانش‌بنیان، شناسایی کارآفرینان و بهره‌گیری از دیدگاه‌های آن‌ها در نهادینه‌سازی فرهنگ کارآفرینی و کسب و کار دانش‌بنیان، معرفی نوآوری‌ها و فناوری‌های کلیدی و دانش‌بنیان حوزه اقتصاد و مدیریت کسب و کار، آشنایی و دستیابی به آخرین دستاورد‌های مدیریت کسب و کار کشور، معرفی دستاورد‌ها و تلاش‌های صورت گرفته در حوزه مدیریت کسب و کار در سطح کشور به منظور توسعه سطح کیفی کالا‌ها و خدمات، شناخت فرصت‌ها و تلاش برای ایجاد مزیت‌های رقابتی بمنظور توسعه ارتباطات مؤثر و مفید بین‌المللی در حوزه کسب و کار، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید با توجه به حجم بازار تقاضا در حوزه اقتصاد و مدیریت کسب و کار در سطح کشور با تأکید بر کسب و کار‌های جدید دانش بنیان و معرفی و ایجاد فرصت‌های کسب و کار جدید با رویکرد حفظ محیط زیست و توسعه دانش بنیان از جمله اهداف این رویداد بوده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد
پس از حدود ۲۰ سال، نشان افسانه‌ای بنتلی دستخوش بازطراحی چشمگیری شده است. این تغییر تاریخی، تنها چهارمین تکامل بزرگ در تاریخ بیش از ۱۰۰ ساله این برند خاص محسوب می‌شود.
مردی که با خبر پول درمی آورد مردی که با خبر پول درمی آورد
بسیاری از میلیاردر‌های سیلیکون‌ولی اخیراً نگاهی انتقادی به رسانه‌های خبری انداخته‌اند، اما «مایکل موریتس»، سرمایه‌گذاری که با شرط‌بندی‌های اولیه روی شرکت‌هایی، چون گوگل و پی‌پال میلیارد‌ها دلار به‌دست آورد، رویکردی کاملاً متفاوت را در پیش گرفته است
صفحه خبر بالای تصاویر