کد خبر: ۲۴۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۶

پاسخ سازمان لیگ به ادعای باشگاه استقلال

مشاور حقوقی سازمان لیگ به ادعای استقلالی‌ها پاسخ داد.
پاسخ سازمان لیگ به ادعای باشگاه استقلال

حسین آل اسحاق در گفتگو با سایت سازمان لیگ فوتبال ایران در واکنش به ادعای باشگاه استقلال مبنی بر اینکه به دلیل دولتی بودن حسب قوانین و مقررات کشور نمی‌توانند ضمانت نامه به سازمان لیگ ارایه کنند، اظهار کرد: به نظر می‌رسد دوستان عزیزمان در باشگاه استقلال نسبت به مراجعه به قانون فرصت کافی نداشته‌اند چرا که به استناد صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده باشگاه استقلال مورخ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ و مجوز مورخ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ سازمان بورس و اوراق بهادار و مجوز مورخ ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ سازمان خصوصی سازی، شرکت فرهنگی ورزشی استقلال از شرکت وابسته به دولت تبدیل به شرکت سهامی عام شده است.

پاسخ سازمان لیگ به ادعای باشگاه استقلال
وی افزود: این موضوع در روزنامه رسمی اردیبهشت ۱۴۰۰ هم به چاپ رسیده است؛ بنابراین شرکت‌های سهامی عام تابع قوانین و مقررات خودشان هستند و همچنین اساسنامه شرکت فرهنگی ورزشی باشگاه استقلال که کاملا تغییر پیدا کرده است و براساس آن معامله‌های تجاری و اقدام‌های بانکی را انجام می‌دهند.

آل اسحاق تصریح کرد: صرف نظر از این مورد اگر بر فرض هم باشگاه استقلال دولتی باشد و آن‌ها به استناد قانون ماده ب ماده ۱۷ این مساله را عنوان کرده‌اند که متاسفانه تبصره ماده ۷ این دستورالعمل و بند ب ماده ۱۷ این قانون و بند الف ماده ۲۰ قانون احکام برنامه دائمی توسعه کشور مصوب خرداد ۱۳۹۹ را ملاحظه نکرده‌اند. بر این اساس دستگاه‌های اجرایی از جمله شرکت‌های دولتی می‌توانند در مورد برخی خدمات بانکی که توسط بانک مرکزی ارایه نمی‌شود، بدون افتتاح حساب و حسب مقررات و ضوابط از طریق موسسات اعتباری اقدام کنند.

وی تاکید کرد: در بخش تعاریف این دستورالعمل صراحتا قید شد شده گشایش اعتبار اسنادی و یا انواع ضمانت نامه به عنوان خدمات بانکی توسط موسسات اعتباری قرض الحسنه، تعاونی‌های اعتباری و... اعطا می‌شود؛ بنابراین این فرمایش مدیران محترم باشگاه استقلال وجاهت قانونی ندارد و توصیه می‌شود براساس توصیه مشاوران حقوقی باشگاه عمل کنند همین الان نیز کمیته صدور مجوز حرفه‌ای یکی از ایراد‌هایی که گرفته بدهی‌های باشگاه‌ها به بازیکنان و مربیان خارجی است و در حقیقیت این بدهی از مدیران قبلی به مدیران فعلی باشگاه به ارث رسیده و سازمان لیگ برای دفاع از اعتبار فوتبال کشور و از باشگاه‌ها برای جذب بازیکن و مربی خارجی ضمانت نامه می‌خواهد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
صفحه خبر بالای تصاویر