کد خبر: ۲۴۶۳۵
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۱

پیش‌بینی وضع جوی کشور طی ۵ روز آینده

سازمان هواشناسی وضع جوی کشور طی پنج روز آینده را اعلام کرد.
پیش‌بینی وضع جوی کشور طی ۵ روز آینده

مخاطب24:بر این اساس، در برخی مناطق واقع در دامنه‌ها و ارتفاعات هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب شرقی فارس در ساعات بعدازظهر و اویل شب، افزایش ابر و رگبار پراکنده گاهی رعد برق و وزش باد شدید موقت انتظار می‌رود.

 

همچنین جمعه (۲۷مرداد) در برخی نقاط واقع در شمال غرب رگبار پراکنده رخ می‌دهد. شنبه (۲۸ مرداد) در مناطقی از شمال غرب و برخی نقاط واقع در غرب، غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و روز یکشنبه (۲۹ مرداد) علاوه بر مناطق فوق در برخی مناطق واقع در خراسان شمالی و ارتفاعات البرز شرقی و دوشنبه (۳۰ مرداد) در برخی نقاط واقع در شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی رگبار و رعد و برق و وزش بادشدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

 

از امروز تا شنبه (۲۶ لغایت ۲۸ مرداد) در نوار شرقی بویژه منطقه زابل و یکشنبه و دوشنبه (۲۹ و ۳۰ مرداد) در بخش‌هایی از مرکز و برخی مناطق استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، در بعضی ساعات افزایش سرعت وزش باد با احتمال خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

 

همچنین یکشنبه و دوشنبه (۲۹ و ۳۰ مرداد) در نوار شرقی کشور بویژه در منطقه زابل وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

 

طی روز شنبه (۲۸ مرداد) با افزایش سرعت وزش باد و تشکیل توده گرد و خاک روی کشور عراق،‌ انتقال گرد و خاک به جنوب غرب و مناطق مرزی غرب کشور دور از انتظار نیست.

 

امروز (۲۶ مرداد) خلیج فارس و دریای عمان بویژه مناطق شرقی دریا و از جمعه تا دوشنبه ( ۲۷ لغایت ۳۰ مرداد) شرق دریای عمان مواج خواهد بود.

 

آسمان تهران فردا (۲۷ مرداد) صاف و در بعدازظهر قسمتی ابری و گاهی با افزایش باد با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و روز شنبه (۲۸ مرداد) کمی ابری و افزایش باد با احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

طی امروز و فردا (۲۶ و ۲۷ مرداد) اهواز با دمای ۴۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۶ و ۷ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مرکز استان کشور است.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.