کد خبر: ۲۴۶۳
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۸

سخنگوی سپاه: تلاش‌های مذبوحانه دشمن علیه انقلاب اسلامی به ثمر نرسید

سخنگوی سپاه گفت: تاریخ ۴۳ ساله انقلاب ما نشان می‌دهد که هر گاه بسیج وارد میدان شده موازنه قدرت به نفع ملت ایران تغییر کرده است.
سخنگوی سپاه: تلاش‌های مذبوحانه دشمن علیه انقلاب اسلامی به ثمر نرسید

سردار سرتیپ‌دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه در مراسم گرامیداشت هفته بسیج در شهرستان آبیک استان قزوین با بیان اینکه بسیج برای ایجاد آرامش، امنیت، پیشرفت و سازندگی به ابتکار امام خمینی (ره) شکل گرفت، اظهار داشت: تاریخ ۴۳ ساله انقلاب ما نشان می‌دهد که هر گاه بسیج وارد میدان شده موازنه قدرت به نفع ملت ایران تغییر کرده است.

سخنگوی سپاه: تلاش‌های مذبوحانه دشمن علیه انقلاب اسلامی به ثمر نرسید

وی حضور بسیج در دوران دفاع مقدس را تبلور عملی آرمان بسیج توصیف کرد و گفت: در شرایطی که دشمنان ما از جمله آمریکا و صهیونیست‌ها فکر می‌کردند می‌توانند با راه‌انداختن جنگ تحمیلی نهال نوپای انقلاب را از ریشه درآورند، امام راحل (ره) با یک ابتکار بی‌نظیر بسیج مردمی را بنیانگذاری کرد و تمامی محاسبات دشمن را به هم ریخت.

سردار شریف اضافه کرد: وجود اندیشه بسیجی در بین مردم باعث شد که دشمنان ما از چشم‌داشت به خاک کشور ناامید شوند و به این ترتیب حضور بسیج به مهمترین مؤلفه ایجاد امنیت پایدار در جمهوری اسلامی ایران بدل شده است.


سخنگوی سپاه در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه نقش، جایگاه واهمیت بسیج و بسیجیان برای ملت ایران اثبات شده است، گفت: در هر بحران و رخدادی که کار گره خورده تفکر بسیجی گره‌ها را باز کرده و هر جا که نیاز به جانفشانی در راه نظام و میهن داشتیم، چشم ما به ایثارگری بسیجیان روشن شده است.

سردار شریف با اشاره به ضرورت تبیین وقایع و رخداد‌های ۴ دهه گذشته فراروی ملت ایران افزود: نسل امروز به ویژه جوانان باید از روز‌های سختی که بر ملت ما گذشته آگاه باشند و بدانند که این انقلاب به برکت خون سردارانی مانند شهید حاج قاسم سلیمانی برپا و استوار مانده است.

وی ادامه داد: با وجود اینکه در ۴۳ سال گذشته دشمن از هیچ تلاشی برای از پای درآوردن ملت ما فروگذار نکرد، اما به برکت حضور امامین انقلاب و ایستادگی بی‌نظیر ملت ما هیچ کدام از تلاش‌های مذبوحانه دشمن به ثمر نرسید.

سردار شریف یادآور شد: حضور مقتدرانه فرزندان رشید ملت ایران در عرصه‌های مختلف باعث شده که انقلاب اسلامی ما در همه صحنه‌ها بر دشمنان مستکبر خود پیروز شود و تنها نتیجه‌ای که دشمنان از رویارویی با ملت ما گرفته‌اند، سرخوردگی، ناامیدی و یأس بوده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟ نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟
در پی اعلام برخی مسافران در خصوص افزایش نرخ بلیت اتوبوس در برخی مسیر‌ها و پرداخت وجه اضافه به رانندگان در طی مسیر، رئیس هیات مدیره اتحادیه شرکت­‌های تعاونی مسافربری کشور اعلام کرد که هیچ افزایش قیمتی در روز‌های اخیر در بلیت اتوبوس نداشتیم و هرگونه گران‌فروشی در این بخش تخلف است.
زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه
نتایج امتحانات نهایی و داخلی دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی نه تنها اعلام شده بلکه در حال حاضر، پیش ثبت‌نام‌های پایه‌های اول و هفتم نیز آغاز شده است. همچنین از امروز داوطلبان آزمون سمپاد و نمونه دولتی می‌توانند نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه اقدام کنند.
پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا
نعمت این همدلی و هم نوایی و همبستگی را باید شکر نهاد و ضرورت آن، اکنون بیش و پیش از همه بردوش حکومت است که هوشمندانه در روند کم کردن آلام و نگرانی‌های مردم و جلب رضایت نخبگان و تمام ملت و شنیدن صدای آنان، گام‌های پر شتاب‌تر و استوارتر بردارد.
برگزیده
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا
نعمت این همدلی و هم نوایی و همبستگی را باید شکر نهاد و ضرورت آن، اکنون بیش و پیش از همه بردوش حکومت است که هوشمندانه در روند کم کردن آلام و نگرانی‌های مردم و جلب رضایت نخبگان و تمام ملت و شنیدن صدای آنان، گام‌های پر شتاب‌تر و استوارتر بردارد.
اعترافات سه جاسوس موساد اعترافات سه جاسوس موساد
اعترافات سه جاسوس موساد که یکی از آنها موقعیت محل سکونت رایان قاسمیان دو ماهه را به دشمن صهیونیستی داده بود و از صداوسیما پخش شده را می‌بینید.
صفحه خبر بالای تصاویر