کد خبر: ۲۴۶۲۶
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵

رونق بازار‌های روز برای جلوگیری از تورم

معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای جلوگیری از تورم، عرضه کالا در بازار‌های روز توسعه یابد.
رونق بازار‌های روز برای جلوگیری از تورم

مخاطب24:محمدکاظم منزوی در جلسه اولین کارگروه مهار تورم که در شهرداری شهرکرد برگزار شد، اظهارداشت: امسال متاسفانه رشد تورم در اردیبهشت، خرداد و تیرماه نسبت به سال گذشته رشد فزاینده‌ای داشته و شاخص‌هایی نشان می‌دهد که اگر همین روند ادامه داشته باشد در ماه‌های آینده سطوح قیمت‌ها ما را با چالش مواجه خواهد کرد.


وی افزود: استاندار در جلسه ویژه‌ای دستور دادند که کارگروه مهار تورم تشکیل و مصوبات این کارگروه در همه شهرستان‌ها مشابه آن اجرا شود و مصوبات این کارگروه لازم‌الاجرا برای همه شهرستان‌ها می‌باشد.


معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: تمامی مدیرانی که به نحوی با بازار، تولید محصول و یا بخش خصوصی، فروش محصول، اصناف و... ارتباط دارند در این کارگروه مشارکت خواهند کرد و براساس دانشی که برای مهار قیمت‌ها و تورم در بازار داریم، پیشنهاداتی که مطرح می‌شود، بتوانیم حرکت خوبی را انجام دهیم و از رشد فزاینده تورم جلوگیری شود.


منزوی ادامه داد: براین اساس اقداماتی با روحیه جهادی انجام شد که اولین گام شناسایی زیرساخت‌ها در شهر بوده که سریعا بخشی از زیرساخت‌ها توسط شهرداری ایجاد شد و شهرداری به دنبال درآمدزایی از این مکان‌ها نیست بنابراین فضا‌های خالی در این زیرساخت‌ها باید تکمیل شود.


وی ضمن تشکر از شهرداری و شورای اسلامی در راستای همکاری با این کارگروه گفت: هرکدام از دستگاه‌های اجرایی باید وظایفی را برعهده بگیرند و سریع این فضا‌ها را پر کنند.


معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: از دستگاه‌های نظارتی به ویژه سازمان صمت و جهاد کشاورزی تقاضا می‌شود به عنوان اولین ورود به این جلسه برنامه‌ریزی لازم را برای تنظیم و نظارت بر قیمت‌ها به ویژه در مکان‌های پیش‌بینی شده توسط شهرداری اقدام کنند.


منزوی خاطرنشان کرد: کاری که بر عهده شهرداری بوده انجام شده است و در حال حاضر نوبت دستگاه اجرایی است که به جلو گام بردارد و هرکسی مسئولیتی را بر عهده بگیرد و براساس دستور استاندار، باید محصول از تولید به مصرف در این غرفه‌ها عرضه شود و با اختلاف قیمت در بازار در بازارچه‌ها به فروش برسد.

وی افزود: در سال‌های گذشته توزیع میوه و راه‌اندازی بازارچه هم انجام شده، اما تفاوت چندانی با بازار نداشته است، اما در حال حاضر بحث حمایتی داریم که هم از تولید کننده وهم از مصرف کننده حمایت می‌شود.


معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: در تمام شهرستان‌ها هم مصوباتی که در شهرکرد انجام شده اجرا خواهد شد و شهرکرد الگو برای سایر شهرستان‌ها می‌باشد و ابلاغ خواهد شد.


منزوی خاطرنشان کرد: فرصت زیادی نداریم و در هفته آینده باید غرفه‌ها و محصولات آماده و قیمت‌ها مشخص باشد تا گزارش به استاندار ارائه شود.



وی گفت: امیدوارم تا پایان سال بتوانیم این برنامه را ادامه دهیم و هر دو هفته یکبار جلسه را برگزار خواهیم کرد و در بخش عمرانی هم همین کارگروه با عنوان مهار تورم مسکن و حمل و نقل تشکیل خواهد شد.

برچسب ها: تنظیم بازار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تاریخ قرعه کشی حراج تابستانی ایران خودرو تاریخ قرعه کشی حراج تابستانی ایران خودرو
نتایج نهایی اولویت‌بندی پس از تایید نهاد‌های نظارتی از طریق سامانه فروش ایران‌خودرو به نشانی ikcosales.ir اعلام خواهد شد. نتایج نهایی اولویت بندی پس از تایید نهاد‌های نظارتی از طریق سامانه فروش ایران خودرو به نشانی ikcosales.
شب‌های آسمان ایران همچنان ناآرام است؟ شب‌های آسمان ایران همچنان ناآرام است؟
با گذشت نزدیک به سه هفته از پایان جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، پیامد‌های این درگیری همچنان در بخش‌هایی از کشور قابل مشاهده است. یکی از آسیب‌دیده‌ترین حوزه‌ها، صنعت هوانوردی و جابه‌جایی مسافران است که نه تنها در دوران جنگ، بلکه پس از اعلام آتش‌بس نیز با اختلال جدی مواجه شده است.
ایران گنبد ارتباطی آمریکا را از بین برد؟ ایران گنبد ارتباطی آمریکا را از بین برد؟
تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد گنبد ارتباطی آمریکا در پایگاه العدید قطر در پی حمله ایران کاملا منهدم شده است.
بر چه تعداد سکه مهریه‌ای مالیات تعلق نمی‌گیرد؟ بر چه تعداد سکه مهریه‌ای مالیات تعلق نمی‌گیرد؟
محمدی بیان کرد: مهریه از نظر شرعی و قانونی حق مالی زن است و نباید مالیات باعث شود که این حق کاهش یابد یا پرداخت آن به مشکل برخورد کند. قانون‌گذار باید تمهیداتی بیندیشد تا مالیات به‌عنوان بار اضافی بر دوش زوجه نباشد، بلکه بیشتر به‌عنوان یک کنترل مالی باشد.
پدافند غیرعامل چه هشداری به دستگاه‌های اجرایی داد؟ پدافند غیرعامل چه هشداری به دستگاه‌های اجرایی داد؟
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح بر ضرورت پایبندی جدی دستگاه‌های اجرایی به الزامات و ضوابط پدافند غیرعامل تأکید کرد که می‌تواند پایداری خدمات به مردم را تقویت کند.
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین نژاد آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین نژاد
اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، از صدور کیفرخواست پرونده قاتل الهه حسین‌نژاد خبر داد
زن و بچه به ملبورن رسیدند! زن و بچه به ملبورن رسیدند!
هفتاد و سومین جشنواره فیلم ملبورن استرالیا میزبان نمایش چند فیلم کوتاه و بلند از سینماگران ایرانی خواهد بود.
برگزیده
تاریخ قرعه کشی حراج تابستانی ایران خودرو تاریخ قرعه کشی حراج تابستانی ایران خودرو
نتایج نهایی اولویت‌بندی پس از تایید نهاد‌های نظارتی از طریق سامانه فروش ایران‌خودرو به نشانی ikcosales.ir اعلام خواهد شد. نتایج نهایی اولویت بندی پس از تایید نهاد‌های نظارتی از طریق سامانه فروش ایران خودرو به نشانی ikcosales.
بر چه تعداد سکه مهریه‌ای مالیات تعلق نمی‌گیرد؟ بر چه تعداد سکه مهریه‌ای مالیات تعلق نمی‌گیرد؟
محمدی بیان کرد: مهریه از نظر شرعی و قانونی حق مالی زن است و نباید مالیات باعث شود که این حق کاهش یابد یا پرداخت آن به مشکل برخورد کند. قانون‌گذار باید تمهیداتی بیندیشد تا مالیات به‌عنوان بار اضافی بر دوش زوجه نباشد، بلکه بیشتر به‌عنوان یک کنترل مالی باشد.
واردات طلا دو برابر شد واردات طلا دو برابر شد
بر اساس آمار‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران، در سه‌ماهه نخست امسال ۹۶۵ میلیون دلار طلای خام وارد کشور شده که نسبت به بهار پارسال رشد ۲ برابری را نشان می‌دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر