کد خبر: ۲۴۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۴
در بازدید رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از نمایشگاه قطعات خودرو عنوان شد:

مجلس مخالف قیمت‌گذاری دستوری در صنعت خودرو است

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: ما در مجلس مخالف قیمت گذاری دستوری هستیم و این اقدام را نوعی تحمیل زیان به تولیدکننده، بدون جبران درخور انتظار زیان وی می‌دانیم.
مجلس مخالف قیمت‌گذاری دستوری در صنعت خودرو است

مخاطب 24: عزت الله اکبری تالارپشتی در حاشیه بازدید از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات و لوازم خودرو، صنعت خودروی کشور را غیرانحصاری توصیف و بر حذف قیمت گذاری دستوری تاکید کرد.

وی در واکنش به ادعای شورای رقابت مبنی بر انحصار تولید خودرو در کشور گفت: به هیچ وجه در حوزه تولید خودرو در کشور انحصاری وجود ندارد چرا که انحصار یعنی تک منبع بودن در تولید و این در حالی است که انواع خودروساز چه دولتی و چه خصوصی در کشور مشغول فعالیت هستند.

اکبری تالار پشتی ضمن اشاره به تاکیدات مکرر مجلس بر تفویض ارکان تولید کشور به شرکت‌های خصوصی و حضور پررنگ آنان در این بخش و پرهیز دولت از تصدی‌گری در صنعت کشور افزود: دولت نسبت به سوءرفتار افرادی که در راه تولید سنگ اندازی می‌کنند اقدامات لازم را انجام دهد.
وی ضمن تاکید بر استفاده از فکر، سرمایه، دانش و توان مالی بخش خصوصی در توسعه صنعت خودرو و قطعه سازی، هنر خودروسازان و دولت را در این دانست که با کاهش تصدی گری دولت و افزایش توان بخش خصوصی، هزینه‌های دولت را کاهش داده و کیفیت و کمیت در بخش تولید، افزایش یابد و دولت نیز نقش حمایت، هدایت و نظارت را به نحو احسن ایفا کند.

نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص واردات خودرو‌های نو و کارکرده بیان کرد: بنابر اعلام دولت مبنی بر نیاز به دست کم ۵۰۰ هزار خودرو برای تنظیم بازار تقاضا، ما برای وضع قانون اقدام کردیم و در این مساله خودروسازان داخلی عدم مخالفت خود را با هرگونه واردات به‌منظور رقابتی کردن صنعت تولید خودروی کشور اعلام کردند.

برچسب ها: ایران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه
باشگاه القادسیه عربستان با مهاجم تیم ملی فوتبال ایتالیا به توافق رسید و قرارداد امضا کرد. رقم این قرارداد ۷۰ میلیون یورو اعلام شده است.
هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید
لینک فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید. این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.
چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟ چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟
آلودگی هوا آثار مختلفی روی بدن انسان‌ها دارد؛ اما با برخی اقدامات می‌توان این آثار منفی را کاهش داد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر