کد خبر: ۲۴۵۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۴
وزیر اقتصاد در جمع خبرنگاران در اسلامشهر:

در اجرای قانون تسهیل مجوز‌های کسب‌و‌کار بی‌اغماض عمل می‌کنیم

وزیر اقتصاد گفت: مسئله اجرای قانون تسهیل مجوز‌های کسب‌و‌کار جزء موضوعاتی است که دولت در اجرای آن هیچگونه اغماض و ملاحظه‌ای ندارد.
در اجرای قانون تسهیل مجوز‌های کسب‌و‌کار بی‌اغماض عمل می‌کنیم

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران: سید احسان خاندوزی در جمع خبرنگاران و در حاشیه نشست با فعالان اقتصادی اسلامشهر در محل فرمانداری این شهرستان در خصوص رفع مشکلات واحد‌های تولیدی، اظهار داشت: یکی از نقاط مهم تولید کشاورزی و صنعتی استان تهران مربوط به محدوده جنوب غرب استان در شهرستان اسلامشهر است که به همین منظور نیز امروز بازدیدی از واحد‌های تولیدی و صنعتی این منطقه داشتیم.

وی تصریح کرد: همچنین در نشستی با فعالان اقتصادی، مدیران اجرایی و اصناف شهرستان اسلامشهر، مشکلات و چالش‌های تولید مطرح شد که در جهت رفع برخی از این مشکلات همچون بحث‌های مالیاتی، دستورات لازم را صادر کردیم.

خاندوزی ادامه داد: نشان‌های تجاری خوش‌نام فعال در این منطقه با موانعی رو به رو هستند که به جهت تسهیل شرایط فعالیت آن‌ها کمک‌هایی در خصوص بدهی‌ها و معوقات مالیاتی ارائه شد.

وی با بیان اینکه باتوجه به هوشمند شدن شناسایی پرونده‌های فرار مالیاتی، حجم فعالیت در ادارات مالیاتی نیز افزایش پیدا کرده است، گفت: مشکلاتی در خصوص رسیدگی به امور مالیاتی وجود دارد که ناشی از کمبود نیروی انسانی است و امیدوارم مجوز لازم جذب از سازمان اداری و استخدامی کشور کسب کنیم.

وی بیان کرد: دسترسی به تسهیلات نیز یکی دیگر از مشکلات فعالان صنعتی این منطقه محسوب می‌شود که به همین جهت بازدید سرزده‌ای از یکی از شعب بانکی داشتیم، همچنین از اداره امور مالیاتی منطقه نیز بازدید شد تا بحث خدمات‌دهی آن‌ها به پردم مورد بررسی قرار بگیرد.

خاندوزی تشریح کرد: برخی از خدمات مورد نیاز تولیدکنندگان که هیچ مانعی در بحث کنترل تورم به وجود نمی‌آورد، اما بعضا در ارائه خدمات کوتاهی می‌شد که از جمله آن می‌توان به‌بحث صدور ضمانت‌نامه برای پیمانکاران و تولیدکنندگان اشاره کرد؛ در این راستا تذکر لازم به شبکه بانکی برای جایگزینی شیوه‌های دیگر داده شده است.

وی بیان کرد: همچنین طی بازدید سرزده از یکی از شعب بانکی مشخص شد برخی از مراجعین در خصوص پرداخت تسهیلات خرد نارضایتی‌هایی دارند که لازم است میزان و زمان معطلی مردم در شبکه بانکی کشور کاهش پیدا کند و در این خصوص نیز بانک مرکزی وعده داده است صف‌های مربوط به وام ازدواج تا پایان سال حل و فصل خواهد شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: مسئله اجرای قانون تسهیل مجوز‌های کسب‌و‌کار جزء موضوعاتی است که دولت در اجرای آن هیچگونه اغماض و ملاحظه‌ای ندارد.

متاسفانه در برخی از وزارتخانه‌ها علی‌رغم اینکه مجوز‌ها را پالایش شده اعلام کردند و همچنین به درگاه ملی مجوز‌ها نیز متصل هستند، در عمل بخش زیادی از مجوز‌های آن‌ها در خارج از درگاه مذکور رسیدگی می‌شود.

وی ادامه داد: وزارت صمت و جهاد کشاورزی علی‌رغم اینکه تا چندماه گذشته وضعیت مناسبی داشتند، اکنون نسبت اهداف تعیین شده عقب‌ماندگی دارند که در این خصوص نیز تذکر لازم را ابلاغ کردیم.

وزیر اقتصاد گفت: وزارت جهاد کشاورزی، علوم، تحقیقات و فناوری، شهرداری‌ها و نهاد‌های صادرکننده مجوز‌هایی که ذیل نهاد حقوقی و قضایی کشور فعال هستند نیز باید به‌طور کامل به این درگاه متصل شوند.

* رشد ۳ برابری درآمد حاصل از فروش اموال مازاد در راستای مولدسازی

وی همچنین درباره مولدسازی دارایی‌های دولت بیان کرد: طبق آخرین اطلاعات از مصوبات هیات عالی دولت بالغ بر هزار و ۳۸۷ دارایی، زمین و ساختمان مازاد دستگاه‌های دولتی شناسایی و در دولت مصوب شده که اکنون در مرحله ارزش‌گذاری و یا ایجاد ارزش افزوده است. هدف دولت تنها معطوف به فروش اموال مازاد نیست بلکه بهترین راهکار و نوع کاربری که بتوان از آن بهره‌گرفت نیز بررس و مدنظر قرار می‌گیرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: میزان درآمد حاصل شده از اموال و دارایی‌های مازاد در چهار ماه نخست ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۳ برابر افزایش داشته است؛ البته معتقدیم که در نیمه دوم سال این میزان با افزایش قابل توجهی رو به رو خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده
با وجود سال‌ها غیبت زنان راننده در ناوگان اتوبوسرانی تهران، حالا بار دیگر جرقه‌هایی از تغییر در پایتخت روشن شده است؛ در شرایطی که شهرهایی، چون مشهد و بیرجند تجربه موفق حضور زنان در حمل‌ونقل عمومی را پشت سر گذاشته‌اند، مقامات شهری و انتظامی پایتخت نیز از بازگشت زنان به خطوط اتوبوس‌های شهری، به‌ویژه بی‌آرتی، سخن می‌گویند.
صفحه خبر بالای تصاویر