کد خبر: ۲۴۵۹۲
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۹
وزیر اقتصاد:

باید متر و معیار جداگانه‌ای برای ارزیابی بانک‌های توسعه‌ای داشته باشیم

وزیر امور اقتصادی و دارایی طی سخنانی در مجمع عمومی عادی سالیانه بانک صنعت و معدن تأکید کرد که باید متر و معیار متفاوتی برای تنظیم گری و ارزیابی بانک‌های توسعه‌ای نسبت به سایر بانک‌ها داشته باشیم.
باید متر و معیار جداگانه‌ای برای ارزیابی بانک‌های توسعه‌ای داشته باشیم

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران: دکتر سید احسان خاندوزی بعنوان رئیس مجمع عمومی بانک صنعت و معدن در این جلسه که با حضور اعضا و سهامداران اصلی بانک در محل وزارت اقتصاد برگزار شد، با تشکر از تلاش ویژه و قابل تقدیر مدیر عامل و هیئت مدیره بانک، با اشاره به رویکرد خاص دولت نسبت به بانک‌های توسعه ای، گفت: ما باید خط کش و متر و معیار و تنظیم گری متفاوتی را برای بانک‌های توسعه‌ای در نظر بگیریم.

وی تصریح کرد: اگر معتقدیم، کشور نیازمند تحرک بخش تولید است و می‌خواهیم، فراتر از حرف، اتفاقی در حوزه رشد و تولیدات صنعتی و کشاورزی و دیگر بخش‌ها در کشور رخ دهد نیازمند طراحی یک نظام انگیزشی از سوی "تنظیم گر" پولی برای آن‌ها است که می‌تواند انگیزه نقش آفرینی فعال‌تر در این زمینه را به آن‌ها بدهد و یا موجب از بین بردن آن شود.

خاندوزی تأکید کرد: این گلایه همیشگی من است و بار‌ها در جلسات با حضور رئیس جمهور هم آن را طرح کرده ام و ایشان هم تأیید و تأکید کرده است، باید تمهیداتی جدی برای تأمین مالی تولید البته به شیوه‌ای اندیشیده شود که خود موجب افزایش حجم نقدینگی در کشور نشود.

وی با اشاره به طولانی شدن پروسه برخی اقدامات و تصمیم گیری‌ها در بانک صنعت و معدن که منوط به مصوبات و مجوز‌های دیگر دستگاه‌های دولتی است گفت: لطفا انجام این قبیل اقدامات را موکول به زمان تصیم گیری آن‌ها نکنید؛ چرا که هر وزارتخانه‌ای درگیر مشکلات و اولویت‌های سازمانی و دستگاهی خودش است و ممکن است مثلا تا چند ماه دیگر هم تدبیر ویژه‌ای در خصوص آنچه شما خواسته اید، انجام ندهد.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: این همان پدیده‌ای است که در طول سال‌های اخیر با آن مواجه شده ایم و به نوعی موجب قفل شدگی بانک صنعت و معدن در اجرای برخی طرح‌ها شده است.

خاندوزی افزود: عبور از این معضل، نیازمند طرح موضوع و کمک مستقیم وزارت اقتصاد است و ما خودمان باید این را به عنوان دستور، به کمیسیون اقتصادی دولت، سازمان برنامه و بودجه و امثالهم ببریم و پیگیری کنیم؛ چون بهر حال دسترسی‌های ما هم کم نیست و می‌توانیم این را در دستور کار جلسات دولت، با اولویت مطرح کنیم.

وزیر اقتصاد ایفای تعهدات ارزی بانک صنعت و معدن را یکی از موضوعات مهم در ارتباط با این بانک عنوان کرد و گفت: اگر مشکلات موجود در این زمینه، به شکل روشن و دقیق حل و فصل نشود، (همانطور که امسال خود را بصورت افزایش ۳۰۰ درصدی npl شما نشان داده است)، نقش مخرب خود را در همه زمینه‌ها بر جای خواهد گذارد و هر چقدر هم شما در حوزه ریالی زحمت بکشید، چون آنجا (بخش تعهدات ارزی) عدد‌ها بزرگ و خودافزا است، تحت تأثیر قرار گرفته و همه تلاش‌های اعضای اعضای هیئت مدیره را هدر میدهد.

وزیر اقتصاد تحقق بانکداری دیجیتال را یکی از موضوعاتی خواند که با توجه به محدوده موضوعی کاملا مشخص و سایز کاملا قابل اداره بانک صنعت و معدن با تنها ۵۵ شعبه می‌تواند شاخص و سنجه همه اتفاقاتی باشد که باید در این زمینه انجام شود و بانک‌های دیگر باید از این بانک الگو برداری کنند.

خاندوزی در مورد برنامه سال ۱۴۰۲ بانک صنعت و معدن نیز گفت: امیدوارم، این برنامه‌ای باشد که به شکل سه ماهه قابلیت ارزیابی داشته باشد و اینطور نباشد که ببینیم اسفند رسیده زمان از دست رفته است؛ در غیر این صورت که بدیهی است، با یک درصدی، بالا یا پایین، خواهید توانست همین مسیر ۱۴۰۱ را در سال ۱۴۰۲ هم طی کنید، اما این چیزی نیست که برای ما مطلوب باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
برگزیده
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
صفحه خبر بالای تصاویر