کد خبر: ۲۴۵۸۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۹
معاون صنایع حمل‌و‌نقل وزارت صمت در حاشیه بازدید از غرفه سایپا در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات عنوان کرد:

پیشرفت سایپا در تولید خودرو‌های برقی

معاون صنایع حمل‌و‌نقل وزارت صمت با تاکید بر اینکه گروه خودروسازی سایپا در تولید خودرو‌های برقی، پیشرفت داشته است، گفت: سایپا در حوزه تولید موتور، خودرو‌های کم مصرف با بازده بالا و داخلی‌سازی قطعات خودرو عملکرد خوبی داشته و برنامه توسعه‌ای در این بخش‌ها دارد.
پیشرفت سایپا در تولید خودرو‌های برقی

مخاطب 24: منوچهر منطقی در بازدید از غرفه گروه خودروسازی سایپا در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو تهران، اظهارداشت: گروه خودروسازی سایپا در حوزه داخلی‌سازی قطعات خودرو، عملکرد خوبی داشته و این روند با جدیت در حال پیگیری است.

او با بیان اینکه فناوری‌های مطرح در حوزه خودرو در سه بخش تقسیم بندی می‌شود، افزود: اولین تقسیم‌بندی مربوط به خودرو‌های کم مصرف و با بازده بالا است که در غرفه سایپا چنین خودرو‌های به نمایش گذاشته شده است. سایپا در این حوزه عملکرد خوبی داشته و در حال توسعه است. دومین تقسیم بندی، بهره‌گیری از موتور با قابلیت اطمینان بالا است که در این خصوص ضرورت دارد، خودروسازان کار‌های بیشتری انجام دهند. ۲۷ درصد از مصرف کنندگان خودرو در حوزه موتور دچار مشکل هستند؛ در این بازدید مشخص شد که گروه خودروسازی سایپا در حوزه موتور برنامه توسعه‌ای دارد.

معاون صنایع حمل‌و‌نقل وزارت صمت سومین فناوری مطرح در حوزه خودرو را تولید خودرو‌های برقی دانست و خاطرنشان کرد: ۶۰درصد ارزش افزوده تولید خودرو‌های برقی مجموعه الکترونیک است لذا اگر شرکت‌ها در این حوزه برنامه‌ریزی نکنند در آینده دچار مشکل خواهند شد. خوشبختانه گروه خودروسازی سایپا از ۶ ماه گذشته در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و پیشرفت خوبی هم داشته است.

او عملکرد سایپا در توسعه محصول و تولید موتور‌های جدید را مناسب ارزیابی کرد و گفت: گروه خودروسازی سایپا در تولید خودرو‌های کم‌مصرف و با بازده بالا و تولید خودرو‌های برقی، اقدام مناسبی انجام داده است، بر این اساس امیدواریم در حوزه موتور با قابلیت اطمینان بالا که در حال کار کردن است، به‌زودی شاهد محصولات جدید و به روز باشیم.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر