کد خبر: ۲۴۵۶۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۶

تاثیر مصرف طولانی مدت داروهای ضدافسردگی در بیماران دوقطبی

یک کارآزمایی جدید نشان می دهد که داروهای ضد افسردگی مدرن می توانند برای درمان طولانی مدت برخی از بیماران مبتلا به اختلال دوقطبی موثر باشند.
تاثیر مصرف طولانی مدت داروهای ضدافسردگی در بیماران دوقطبی

مخاطب24:دستورالعمل‌های فعلی استفاده از داروهای ضد افسردگی را در این بیماران به دلیل نگرانی از اینکه داروها باعث ایجاد یک دوره شیدایی شوند، منع می‌کند.

 

اما محققان دریافتند بیماران دوقطبی که یک سال تمام از داروهای ضدافسردگی استفاده می‌کردند، نسبت به افرادی که پس از دو ماه به دارونما تغییر می‌دادند، دوره‌های خلقی کمتری داشتند.

 

دکتر «لاکشمی یاتهام»، سرپرست روانپزشکی دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا، گفت: «این نتایج باید رویه را تغییر دهد و افراد بیشتری را متقاعد کند که حداقل برای برخی از بیماران، ادامه داروهای ضد افسردگی یک استراتژی خوب است».

 

با این حال، کارآزمایی بالینی پشتیبانی قطعی برای داروهای ضد افسردگی ارائه نمی‌دهد.

 

دوره‌های افسردگی برای پزشکان بسیار نگران کننده است زیرا خطر خودکشی را با خود به همراه دارد. محققان در یادداشت‌های پس زمینه گفتند که اقدام به خودکشی و مرگ در طول دوره‌های افسردگی حداقل ۱۸ برابر بیشتر از دوره‌های شیدایی در بیماران دوقطبی است.

 

یاتهام گفت: «داروهای ضد افسردگی مدرن مانند مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) ممکن است مؤثرتر باشند، به ویژه اگر همراه با داروهای تثبیت کننده خلق و خوی با هدف کنترل دوره‌های شیدایی تجویز شوند.»

 

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.