کد خبر: ۲۴۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۸
از طریق تارنمای رسمی سازمان تأمین‌اجتماعی

ثبت‌نام غیرحضوری وام بازنشستگان آغاز شد

ثبت‌نام غیرحضوری متقاضیان تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از روز شنبه مورخ ۲۱ مرداد در سامانه ثبت‌نام مستقیم که بر روی تارنمای رسمی این سازمان به نشانی es.tamin.ir فعال شده است، به‌مدت یک هفته انجام می‌شود.
ثبت‌نام غیرحضوری وام بازنشستگان آغاز شد

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران: در این مرحله، پس از بررسی و احراز شرایط متقاضیان، تعداد ۴۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیون ریالی به بازنشستگان و مستمری‌بگیران وجد شرایط این سازمان که در مهلت مقرر در سامانه تسهیلات ثبت‌نام کنند، پرداخت خواهد شد.

براساس این گزارش، مهلت ثبت‌نام متقاضیان در این مرحله از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان، از روز شنبه مورخ ۲۱ مرداد لغایت روز جمعه ۲۷ مرداد خواهد بود و این مهلت قابل تمدید نمی‌باشد. متقاضیان می‌توانند در این فاصله با مراجعه به تارنمای رسمی سازمان به نشانی es.tamin.ir در منوی مستمری‌بگیران، نسبت به ثبت درخواست تسهیلات اقدام کنند.

شرایط دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ویژه بازنشستگان، دارا بودن ۲۰ سال سابقه بیمه‌پردازی و بیشتر، حداکثر مستمری دریافتی ۱۵۰ میلیون ریال، دارای سن ۵۰ تا ۷۸ سال، عدم مسدودی حساب، مالکیت تلفن همراه به نام شخص متقاضی، عدم سابقه چک برگشتی، عدم بدهی معوق به سیستم بانکی کشور (بابت شخص متقاضی یا ضمانت وام دیگران)، عدم استفاده از تسهیلات مشابه طی ۳ سال گذشته و داشتن موجودی مکفی در حساب بانکی شخص به مبلغ ۱۰۰ هزار تومان اعلام شده است.

این گزارش حاکی است برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران ساکن در تمام شهرستان‌های کشور در این مرحله از پرداخت تسهیلات، براساس تعداد مستمری‌بگیران هر شهرستان سهمیه‌ای در نظر گرفته شده که در صورت ثبت‌نام بیش از سهمیه در نظر گرفته شده، افراد از طریق قرعه‌کشی انتخاب و به بانک رفاه کارگران جهت دریافت وام معرفی می‌شوند و افرادی که در این مرحله در صورت داشتن شرایط، موفق به دریافت تسهیلات مذکور نمی‌شوند، در مراحل بعدی که متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد، مجدداً می‌توانند درخواست خود را ثبت کنند.

روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین اعلام کرده است بازنشستگان و مستمری‌بگیران برای دریافت این تسهیلات، نیاز به مراجعه به هیچ مجموعه‌ای ندارند و درخواست خود را صرفاً باید به‌صورت غیرحضوری و از طریق درگاه معرفی شده ثبت کنند و در صورت داشتن هرگونه سؤال یا ابهام به‌صورت ۲۴ ساعته می‌توانند با شماره‌گیری تلفن ۱۴۲۰ با کارشناسان مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمین‌اجتماعی تماس گرفته و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

برای ورود به تارنمای رسمی سازمان تأمین‌اجتماعی و ثبت‌نام تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان اینجا کلیک کنید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر