کد خبر: ۲۴۵۱۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵

پرداخت ۴۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان از سوی بانک رفاه کارگران

در آستانه شصت و سومین سالگرد تاسیس بانک رفاه کارگران در روز شنبه ۲۱ مرداد ماه، مهندس علی‌اصغر بیات و دکتر محمد اسدی دبیر و رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در راس هیئتی از مدیران این کانون با حضور در دفتر مدیرعامل بانک رفاه کارگران ضمن تبریک پیشاپیش سالروز تاسیس این بانک، از خدمات و حمایت‌های آن از بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قدردانی کردند.
پرداخت ۴۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان از سوی بانک رفاه کارگران

مدیرعامل بانک رفاه کارگران طی سخنانی در نشست مشترک با دبیر و رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی و هیئت همراه گفت: بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی صاحبان اصلی بانک رفاه کارگران هستند و موظف هستیم خدمات مناسبی را در اختیار آنان قرار دهیم.

دکتر اسماعیل للـه‌گانی به مرحله اول پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۲۰ میلیون تومانی به بازنشستگان (مستمری‌بگیران) تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در سال جاری اشاره کرد و از پرداخت ۴۰ هزار فقره تسهیلات در این مرحله خبر داد و گفت: ثبت‌نام بازنشستگان (مستمری‌بگیران) متقاضی دریافت تسهیلات از طریق سهمیه‌های اعلامی از سوی سازمان تامین اجتماعی به مبادی ذیربط از جمله کانون‌های بازنشستگی استانی و عالی انجام شد و با معرفی متقاضیان واجد شرایط به بانک رفاه کارگران، فرایند پرداخت این تسهیلات در خرداد ماه سال جاری آغاز و طی تیرماه به حساب متقاضیان واریز شد.

وی افزود: همواره در پرداخت تسهیلات به بازنشستگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی پیشنهاد اصلی ما این بوده است که این تسهیلات با محوریت کانون‌های بازنشستگی پرداخت شود.

دکتر للـه‌گانی به امکان اصلاح فرایند اتصال پذیرندگان در سامانه بتا اشاره کرد و گفت: این امکان وجود دارد که اتصال فروشگاه‌های متقاضی به این سامانه را به تایید کانون عالی بازنشستگان منوط کنیم. در حال حاضر آمادگی داریم هر فروشگاهی که بازنشستگان از عملکرد آن رضایت ندارند را از این سامانه حذف و به جای آن فروشگاه‌های مورد تایید آنان را اضافه کنیم.

وی به طرح امید رفاه اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم در هماهنگی با کانون عالی بازنشستگان فرایند اعطای تسهیلات از طریق این طرح را اصلاح کنیم و در صورت امکان پرداخت تسهیلات را از حالت قرعه‌کشی به حالت نوبت‌دهی تغییر دهیم.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پایان به خدمات گردشگری شرکت راژان گستر رفاه از شرکت‌های زیرمجموعه این بانک اشاره کرد و گفت: خدمات این شرکت بسیار گسترده است و این امکان وجود دارد تا این خدمات را به سمت بازنشستگان عضو کانون سوق دهیم تا آنان نیز بتوانند به نحو مقتضی استفاده کنند.

شایان ذکر است، مهندس بیات و دکتر اسدی دبیر و رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی نیز طی سخنانی در این نشست با اشاره به توسعه حمایت‌های بانک رفاه کارگران از بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در سال‌های اخیر، ضمن قدردانی از این حمایت‌ها بر ضرورت توسعه همکاری‌های متقابل بانک رفاه و این کانون تاکید کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر