کد خبر: ۲۴۵۱۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵

پرداخت ۴۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان از سوی بانک رفاه کارگران

در آستانه شصت و سومین سالگرد تاسیس بانک رفاه کارگران در روز شنبه ۲۱ مرداد ماه، مهندس علی‌اصغر بیات و دکتر محمد اسدی دبیر و رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در راس هیئتی از مدیران این کانون با حضور در دفتر مدیرعامل بانک رفاه کارگران ضمن تبریک پیشاپیش سالروز تاسیس این بانک، از خدمات و حمایت‌های آن از بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قدردانی کردند.
پرداخت ۴۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان از سوی بانک رفاه کارگران

مدیرعامل بانک رفاه کارگران طی سخنانی در نشست مشترک با دبیر و رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی و هیئت همراه گفت: بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی صاحبان اصلی بانک رفاه کارگران هستند و موظف هستیم خدمات مناسبی را در اختیار آنان قرار دهیم.

دکتر اسماعیل للـه‌گانی به مرحله اول پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۲۰ میلیون تومانی به بازنشستگان (مستمری‌بگیران) تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در سال جاری اشاره کرد و از پرداخت ۴۰ هزار فقره تسهیلات در این مرحله خبر داد و گفت: ثبت‌نام بازنشستگان (مستمری‌بگیران) متقاضی دریافت تسهیلات از طریق سهمیه‌های اعلامی از سوی سازمان تامین اجتماعی به مبادی ذیربط از جمله کانون‌های بازنشستگی استانی و عالی انجام شد و با معرفی متقاضیان واجد شرایط به بانک رفاه کارگران، فرایند پرداخت این تسهیلات در خرداد ماه سال جاری آغاز و طی تیرماه به حساب متقاضیان واریز شد.

وی افزود: همواره در پرداخت تسهیلات به بازنشستگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی پیشنهاد اصلی ما این بوده است که این تسهیلات با محوریت کانون‌های بازنشستگی پرداخت شود.

دکتر للـه‌گانی به امکان اصلاح فرایند اتصال پذیرندگان در سامانه بتا اشاره کرد و گفت: این امکان وجود دارد که اتصال فروشگاه‌های متقاضی به این سامانه را به تایید کانون عالی بازنشستگان منوط کنیم. در حال حاضر آمادگی داریم هر فروشگاهی که بازنشستگان از عملکرد آن رضایت ندارند را از این سامانه حذف و به جای آن فروشگاه‌های مورد تایید آنان را اضافه کنیم.

وی به طرح امید رفاه اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم در هماهنگی با کانون عالی بازنشستگان فرایند اعطای تسهیلات از طریق این طرح را اصلاح کنیم و در صورت امکان پرداخت تسهیلات را از حالت قرعه‌کشی به حالت نوبت‌دهی تغییر دهیم.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پایان به خدمات گردشگری شرکت راژان گستر رفاه از شرکت‌های زیرمجموعه این بانک اشاره کرد و گفت: خدمات این شرکت بسیار گسترده است و این امکان وجود دارد تا این خدمات را به سمت بازنشستگان عضو کانون سوق دهیم تا آنان نیز بتوانند به نحو مقتضی استفاده کنند.

شایان ذکر است، مهندس بیات و دکتر اسدی دبیر و رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی نیز طی سخنانی در این نشست با اشاره به توسعه حمایت‌های بانک رفاه کارگران از بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در سال‌های اخیر، ضمن قدردانی از این حمایت‌ها بر ضرورت توسعه همکاری‌های متقابل بانک رفاه و این کانون تاکید کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر