کد خبر: ۲۴۵۱۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۵

خاندوزی: پرداخت سود سهام عدالت احتمالاً دو مرحله‌ای می‌شود

وزیر اقتصاد گفت: اگر مانند پارسال پرداخت سود برخی شرکت‌ها با تأخیر مواجه شود، در این صورت پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله‌ای خواهد شد.
خاندوزی: پرداخت سود سهام عدالت احتمالاً دو مرحله‌ای می‌شود

مخاطب24:«سید احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد و دارایی امروز در حاشیه مراسم رونمایی از نظام جدید ارزشگذاری دارایی‌های نامشهود در جمع خبرنگاران در مورد زمان واریز سود سهام عدالت، اظهار کرد: صورت‌های مالی سال ۱۴۰۱ شرکت‌های سهام عدالت به تازگی رسیده و اگر همزمان سودها پرداخت شود عدد آن افزایش می‌یابد.

 

او افزود: اما اگر مانند سال گذشته سود برخی شرکت‌ها مانند پتروشیمی خلیج فارس با تأخیر مواجه شود پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله‌ای خواهد شد.

 

خاندوزی در مورد نرخ خوراک پتروشیمی‌ها هم گفت که بعداً در این خصوص اطلاع رسانی انجام می‌شود.

 

وزیر اقتصاد و امور دارایی همچنین در این مراسم گفت: در وزارت اقتصاد مسئولیت ارائه کالا به مردم را نداریم اما این مسئولیت را احساس می‌کنیم که باید زیرساخت رشد اقتصادی و تأمین مالی ارتقاء پیدا کند.

 

او افزود: از این منظر دستورالعمل ارزش گذاری دارایی‌های نامشهود از گام‌هایی است که آرزو می‌کردیم آن را محقق کنیم، زیرا بخش مهمی از دارایی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان پذیرفته نمی‌شد و تبدیل دانش به یک ارزش رسمی در صورت‌های مالی شرکت‌ها دغدغه بود. در یکی دو ماه آینده تبدیل اعتبار به ارزش اقتصادی را انجام خواهیم داد و خوش‌حسابی شرکت‌ها را به ارزش تبدیل می‌کنیم.

 

خاندوزی افزود: آن چیزی که برای شرکت‌ها اهمیت دارد و جای خالی آن احساس می‌شد این بود که دارایی نامشهود شرکت‌ها چگونه تشخیص داده می‌شود و در مرحله بعد چگونه ارزش‌گذاری می‌شود.

 

وزیر اقتصاد ادامه داد: افراد متخصص برای برخی شرکت‌ها جزء دارایی‌های اقتصادی محسوب می‌شود. همچنین شبکه‌هایی از مشتریان وسیع خود یک ارزش اقتصادی است. ایده‌ها، اختراعات و سایر انواع دارایی‌ها نیز جزو مواردی بود که به عنوان دارایی اقتصادی شناسایی نمی‌شد.

 

خاندوزی تأکید کرد: امروز از این جهت اهمیت دارد که این باب گشوده شد تا بتوانیم از ثمرات ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود استفاده کنیم چراکه بعضاً با بی‌مهری با این شرکت‌ها برخورد می‌شود. تلاش ما این است تا این شرکت‌ها بتوانند دارایی‌های خود را نقدپذیر و واقعی کنند. برخی شرکت‌ها به آستانه ورشکستگی رسیدند چراکه سیاست‌گذار دارایی‌های آنها را به رسمیت نشناخته است.

 

او گفت: امیدوار هستیم ثمرات این پایه‌گذاری جدید را در صورت‌های مالی سال ۱۴۰۲ شرکتها و تأثیر تسهیلات دریافتی آنها ببینیم.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.