کد خبر: ۲۴۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۲
در نشست هم‌اندیشی معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه با مدیران ناحیه نورد سرد این شرکت مطرح شد؛

تأمین محصولات موردنیاز صنایع خودروسازی و لوازم‌خانگی بدون وقفه ادامه می‌یابد

نشست هم‌اندیشی معاون و مدیران فروش و بازاریابی فولاد مبارکه با مدیران نورد سرد این شرکت روز یکشنبه ۲۲ مردادماه سال جاری برگزار شد و طی آن بر انجام به‌موقع فاز دوم و سوم نوسازی (ریومپ) خط تاندم مداوم نورد سرد فولاد مبارکه و تأمین به‌موقع ورق موردنیاز خودروسازان و تولیدکنندگان لوازم‌خانگی تأکید شد.
تأمین محصولات موردنیاز صنایع خودروسازی و لوازم‌خانگی بدون وقفه ادامه می‌یابد

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛ رضا حیدری معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه که به همراه جمعی از مدیران این معاونت در جلسه حضور یافته بود، گفت: تولید انواع محصولات فولادی به‌منظور توسعه زیرساخت‌های کشور از مأموریت‌های اصلی فولاد مبارکه است؛ ازاین‌رو به‌منظور تعامل هرچه بیشتر تیم فروش و بازاریابی با خطوط تولید پس از دیدار میدانی با مدیریت و کارکنان مجتمع فولاد سبا در نورد سرد حاضر شدیم تا اولویت‌ها و دغدغه‌های مشتریان شرکت را به سمع و نظر مدیران و کارشناسان خطوط تولید برسانیم و از چالش‌های احتمالی همکاران در خطوط نورد سرد نیز آگاه شویم.

وی تأکید کرد: در حال حاضر تأمین حداکثری صنایع خودروسازی و لوازم‌خانگی در جهت حمایت از مصرف‌کنندگان نهایی که مردم عزیز کشورمان هستند از اولویت‌های این معاونت است. ضمن این که معتقدیم ارتباط با مشتریان و برقراری تعامل هرچه بیشتر بین خطوط تولید فولاد مبارکه با مشتریان و مصرف‌کنندگان نهایی از اهمیت خاصی در بهبود کیفی و زمان تحویل محصول برخوردار است.

حیدری گفت: بعد از جلسه و نشست هم‌اندیشی که با مدیران ناحیه نورد سرد داشتیم لازم دانستیم که ضمن حضور در خط تولید از نزدیک با همکاران این ناحیه دیدار و گفتگو نماییم و ضمن عرض خداقوت به این همکاران شرایط تأمین حداکثری ورق موردنیاز خودروسازان را مورد بررسی و پایش قرار دهیم.

وی با بیان اینکه انجام فاز اول عملیات ریومپ واحد تاندم نورد سرد فولاد مبارکه یکی از اتفاقات بزرگ در حوزه تعمیرات و بهینه‌سازی خطوط تولید این شرکت بوده است، گفت: خوشبختانه این تعمیرات بزرگ به‌موقع و به بهترین شکل ممکن انجام شد و در ادامه اقداماتی که در این خط انجام خواهد شد این نوید را به مشتریان فولاد مبارکه می‌دهیم که ان‌شاءالله دغدغه‌ای از بابت تأمین ورق سرد موردنیاز خود نخواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تجربه بخش اول نوسازی این خط و نتایج درخشانی که به بار آورد نشان می‌دهد که توان مدیریتی و مهندسی لازم برای انجام چنین پروژه‌هایی در فولاد مبارکه موجود است و خوشبختانه با تعاملی که با خودروسازان برقرار نموده‌ایم به‌طورقطع بدون واردآمدن هرگونه التهاب به بازار فاز دوم و سوم این عملیات نیز با اتکا به الطاف الهی و همت همکاران به بهترین شکل انجام خواهد شد؛ بنابراین گزارش بهزاد بهادارانی مدیر ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه نیز اظهار داشت: خوشبختانه فاز اول عملیات نوسازی خط تاندون ۵ قفسه فولاد مبارکه با موفقیت انجام شد این در حالی بود که برای انجام این عملیات بزرگ ۸ روز کاری در نظر گرفته شده بود که خوشبختانه با هماهنگی‌های بسیار خوب انجام شده و با تلاش و همت همه همکاران این عملیات یک روز زودتر از موعد مقرر انجام شد و خط تولید وارد فاز بهره‌برداری شد.

وی از عملکرد بسیار خوب خط نوسازی شده تاندم پنج قفسه‌ای خبر داد و افزود: در همان روز‌های نخست که مجدداً خط تولید به سیکل بهره‌برداری اضافه شد کلاف باکیفیت بالا و مورد قبول خودروسازان در این خط تولید شد و در گام بعدی که عملیات تکمیلی این عملیات بزرگ انجام خواهد شد از فرصتی که پیش رو داریم استفاده خواهیم کرد و تا پایان سال تمامی ورق موردنیاز و سفارش داده شده خودروسازان را به‌موقع و طبق تعهدات شرکت تولید خواهیم کرد.

بهادرانی با تأکید بر این که تا پایان سال برای تولید محصولات ویژه نیز که در این خط تولید باید انجام شود مشکل خاصی وجود ندارد، گفت: با پایان‌یافتن فاز دوم نوسازی خط تاندم پنج قفسه‌ای شاهد کاهش قابل‌توجه توقفات ناخواسته، پایداری تولید و همچنین افزایش سطح کیفی محصولات این خط خواهیم بود که این امر در افزایش تولید محصولات و رضایت‌مندی بیش‌ازپیش مشتریان تأثیر زیادی خواهد داشت.

به گفته مدیر ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه خودروسازان و تولیدکنندگان لوازم‌خانگی مهم‌ترین مشتریان خط تاندم پنج قفسه‌ای فولاد مبارکه را تشکیل می‌دهند که با انجام این عملیات نوسازی رضایت حداکثری آن‌ها جلب خواهد شد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت