کد خبر: ۲۴۴۳۸
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۶

خبر هیجان‌انگیز درباره گوشی جدید سامسونگ

وزیر علوم و ICT کره جنوبی اخیراً مصاحبه‌ای انجام داده است که احتمال عرضه قابلیت ارتباط ماهواره‌ای در گلکسی S ۲۴ را تقویت می‌کند.
خبر هیجان‌انگیز درباره گوشی جدید سامسونگ

مخاطب24:پارسال در شایعات گفته می‌شد که سری گلکسی S۲۳ از ارتباطات ماهواره‌ای پشتیبانی خواهد کرد، اما این اتفاق نیفتاد. حالا شایعه شده است که ارتباطات ماهواره‌ای، مشابه آنچه در سری آیفون ۱۴ وجود دارد، بالاخره در سری گلکسی S۲۴ به محصولات سامسونگ اضافه می‌شود.

 

به گزارش SamMobile، «لی جونگ-هو»، وزیر علوم و ICT کره جنوبی، در گفت‌وگو با خبرگزاری Yonhap اعلام کرده است که انتظار دارد برندهای موبایل داخلی این کشور در سال آینده به سرویس انتقال داده میان موبایل و ماهواره مجهز شوند. از آنجایی که سامسونگ تنها برند بزرگ موبایل در کره جنوبی است، باید منتظر باشیم که محصولات ۲۰۲۴ این شرکت از قابلیت ارتباطات ماهواره‌ای برخوردار شوند.

 

لی جونگ-هو در این مصاحبه گفت: «نمی‌توانم با اطمینان بگویم، اما می‌دانم که صنعت داخلی ما درحال ارزیابی عرضه تجاری این سرویس در سال آینده است و انتظار می‌رود که استانداردی در رابطه با ارتباطات ماهواره‌ای برای سال بعد آماده شود.»

 

گلکسی S۲۴ با سرویس ارتباط ماهواره‌ای عرضه می‌شود؟

اسنپدراگون ۸ نسل ۲ که در گلکسی S۲۳، گلکسی زد فلیپ ۵ و گلکسی زد فولد ۵ به‌کار رفته است، امکان ارتباط با ماهواره‌ها را دارد، اما سامسونگ سرویسی را برای استفاده از این امکان ارائه نکرده است. این شرکت پیش‌تر گفته بود که اکوسیستم ارتباطات ماهواره‌ای هنوز به بلوغ نرسیده است و منتظر می‌ماند تا زمانی که این اکوسیستم بهینه‌تر شد، چنین سرویسی را در اختیار کاربران بگذارد.

 

بااین‌حال، گفته می‌شود که سامسونگ برای عرضه ارتباطات ماهواره‌ای درحال همکاری با شرکت Iridium Communications است که منظومه‌ای از ماهواره‌ها را در مدار پایینی زمین در اختیار دارد.

 

سری گلکسی S۲۴ مطابق معمول، در فصل اول سال جدید میلادی معرفی می‌شود. این خانواده احتمالاً در دو نسخه عرضه می‌شود که یکی با تراشه اگزینوس ۲۴۰۰ و دیگری با تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۳ همراه خواهد بود. به‌احتمال‌زیاد هر دو نسخه از ارتباطات ماهواره‌ای برخوردار می‌شوند، چون این شرکت قبلاً از دستیابی به فناوری ارتباطات دوطرفه ماهواره‌ای برای تراشه‌های اگزینوس هم رونمایی کرده بود.

برچسب ها: سامسونگ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده
با وجود سال‌ها غیبت زنان راننده در ناوگان اتوبوسرانی تهران، حالا بار دیگر جرقه‌هایی از تغییر در پایتخت روشن شده است؛ در شرایطی که شهرهایی، چون مشهد و بیرجند تجربه موفق حضور زنان در حمل‌ونقل عمومی را پشت سر گذاشته‌اند، مقامات شهری و انتظامی پایتخت نیز از بازگشت زنان به خطوط اتوبوس‌های شهری، به‌ویژه بی‌آرتی، سخن می‌گویند.
صفحه خبر بالای تصاویر