کد خبر: ۲۴۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۹

بیمه تعاون در آستانه پیوستن به باشگاه ۳۰ هزار میلیاردی‌ها

ارزیابی‌های رسمی از پیشتازی کم سابقه شرکت بیمه تعاون در استفاده از ظرفیت‌های مغفول بازار بیمه حکایت دارد.
بیمه تعاون در آستانه پیوستن به باشگاه ۳۰ هزار میلیاردی‌ها

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون: با وجود ثبت تورم ۴۶ درصدی در سال گذشته و رشد ۵۰ درصدی حق بیمه تولیدی کل شرکت‌های بیمه در آن سال، شرکت بیمه تعاون موفق شده است حق بیمه تولیدی خود را با رشد ۷۵ درصدی نسبت به سال قبل آن ثبت کند. از سوی دیگر در حالی که رشد میزان خسارت پرداختی کل صنعت بیمه در سال گذشته ۵۴٫۵ درصد ثبت شده است، این میزان در شرکت بیمه تعاون ۳۸ درصد رشد داشته است.

اما این شرکت چگونه توانسته است همزمان با افزایش حق بیمه تولیدی، رشد میزان خسارت پرداختی را کنترل کند؟

نگاهی به جدول حق بیمه تولیدی بیمه تعاون از این حکایت دارد که این شرکت توانسته است با مدیریت صحیح پرتفو، فروش در رشته‌های با خسارت کمتر را افزایش داده و در نقطه مقابل، فروش در رشته‌های دارای خسارت بیشتر را محدود کند. بیشترین میزان فروش بیمه تعاون در سال گذشته با رشد ۵۷۶ درصدی حق بیمه، به رشته بیمه مهندسی مربوط است. این در حالی است که رشد میزان خسارت پرداخت در این رشته تنها ۳۹ درصد بوده است.

همچنین رشته درمان که یکی از مخاطره آمیزترین رشته‌های بیمه‌ای محسوب می‌شود، در حالی با رشد ۸۵ درصدی حق بیمه تولیدی مواجه بوده که خسارت پرداختی آن تنها ۱۷ درصد بیشتر از سال قبل بوده است. بررسی آمار عملکرد بیمه تعاون در فصل اول سال جاری نیز از رشد ۴۳ درصد حق بیمه تولیدی حکایت دارد.

در حالی که کل حق بیمه تولیدی این شرکت در سال گذشته بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریال بوده است، با بررسی روند‌های موجود، پیش بینی می‌شود حق بیمه تولیدی این شرکت پیش از پایان سال جاری، از مرز ۳۰ هزار میلیارد ریال عبور کند.

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟! افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟!
نادر یار احمدی مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: مهاجرت امروز به یک پدیده دائمی تبدیل شده است در حالیکه تا قبل از این ما این اعتقاد را نداشتیم.
امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟ امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟
یک متخصص حیات وحش با اشاره به اینکه نام‌گذاری سال‌ها به نام حیوانات، فرصت مناسبی را در سال ۱۴۰۴ برای تاکید بر اهمیت فرهنگی و زیست‌محیطی مار‌ها فراهم کرده است گفت: اگرچه از نظر نمادین، مار‌ها به عنوان نماد شفا شناخته می‌شوند، اما در عمل، برخورد انسان با مار‌ها متفاوت است چرا که ترس از این مار‌های سمی موجب ترس از سایر مار‌ها نیز شده است. این امر باعث می‌شود مار‌ها در معرض خطر قتل عام ناشی از تصور اشتباه از مار‌های سمی قرار بگیرند.
دشت سوسن دشت سوسن
دشت «سوسن»، یکی از جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان، در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. این منطقه از دو دهستان دشت «سوسن شرقی» با مرکزیت «جنگه» و دشت «سوسن غربی» با مرکزیت «ترشک» تشکیل شده و در مجاورت استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. عبور رودخانه کارون از میان دشت شرایط مناسبی برای گردشگری و فعالیت‌های طبیعت‌گردی فراهم کرده است.
اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش! اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش!
سال ۲۰۲۵، سالی است که هوش مصنوعی همه‌چیز را تغییر می‌دهد. از بهبود بهره‌وری در محیط‌های کاری تا انقلاب در دنیای خلاقیت، این ۱۰ اپلیکیشن هوش مصنوعی با قابلیت‌های نوآورانه، مسیر جدیدی را در زندگی روزمره و حرفه‌ای ما ترسیم خواهند کرد.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
قیمت واکسن HPV چقدر شده؟ قیمت واکسن HPV چقدر شده؟
واکسن گارداسیل با وجود تقاضای بالا در دسترس نیست و این در حالی است که از اواخر اسفند ۱۴۰۳ قیمت این واکسن وارداتی به بیش از ۱۰ میلیون تومان رسید و حالا با تغییر منبع ارزی هم باید انتظار افزایش قیمت آن را داشت.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر