کد خبر: ۲۴۳۸۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸

توسعه خدمات الکترونیک، محور تفاهم میان بانک ملی ایران و سازمان ثبت احوال کشور

مدیرعامل بانک ملی ایران و معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال کشور در راستای گسترش ارائه خدمات الکترونیک به آحاد مردم در حوزه‌های مختلف بانکی، عملیاتی‌سازی کارت هوشمند ملی به جای کارت بانکی تفاهم‌نامه همکاری امضاء نمودند.
توسعه خدمات الکترونیک، محور تفاهم میان بانک ملی ایران و سازمان ثبت احوال کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایراندکتر ابوالفضل نجارزاده در این نشست که با حضور هاشم کارگر معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال کشور، حسن مونسان عضو هیأت مدیره و معاون امور شعب، علیرضا ماهیار عضو هیأت عامل و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک، محمدرضا محمودپناه معاون بانکداری جامع بانک و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن گرامیداشت فرا رسیدن هفدهم مرداد، سالروز شهادت محمود صارمی و روز خبرنگار گفت: موضوع اصلی این تفاهم‌نامه، ارتقاء و گسترش همکاری متقابل با سازمان ثبت احوال کشور از طریق ارائه خدمات بانکی به‌ویژه بانکداری الکترونیک است که با ایجاد هم‌افزایی میان دو دستگاه می‌توانیم خدمات بهتر و مناسب‌تری را به مردم ارائه کنیم.

وی با اشاره بر اینکه اکنون پنجاه و دو میلیون حساب بانکی فعال در بانک ملی وجود دارد، افزود: اکثر افرادی که می‌توانستند صاحب حساب بانکی در کشور باشند، در بانک ملی ایران افتتاح حساب کرده‌اند و انگیزه ما در این بانک همواره ارائه خدمات آسان‌تر به مردم عزیز کشورمان بوده و خواهد بود.

نجارزاده با اشاره به اجرای پروژه عملیاتی‌سازی کارت ملی هوشمند در بانک ملی ایران با همکاری سازمان ثبت احوال کشور تصریح کرد: چاپ کارت ملی هوشمند در سال‌های گذشته یک دغدغه مهم در کشور بود که با تلاش همکارانم در بانک، شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران و تعامل سازمان ثبت احوال کشور در دستور کار قرار گرفت و توانستیم این خدمت بزرگ را به مردم ارائه کنیم.

مدیرعامل بانک ملی ایران توسعه ابزار‌های اعتباری مناسب‌تر و شفاف‌تر را یکی از مهم‌ترین ثمرات این تفاهم با سازمان ثبت احوال کشور دانست و تأکید نمود: با دسترسی به اطلاعات سازمان ثبت احوال کشور می‌توانیم با سرعت بالاتر و به صورت شفاف‌تر، مشتریان را اعتبارسنجی، رتبه بندی و در نهایت خدمات را با کیفیت بیشتر به هم‌وطنان ارائه کنیم.

وی بهره‌برداری بانک از سامانه استعلام الکترونیکی هویت انفرادی، استعلام نشانی افراد و سامانه پایگاه سببی و نسبی و همچنین سرویس رمز کارت ملی این سازمان را از دیگر موضوعات این تفاهم بیان و اظهار کرد: ارائه تبادل اطلاعات برای عملیاتی شدن کارت هوشمند ملی به جای کارت بانکی و طراحی و تولید سرویس‌های متناظر از جمله سرویس تطبیق اثر انگشت کارت ملی (MOC) از موضوعات مهم این تفاهم‌نامه است.

هاشم کارگر معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال کشور نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه بانک ملی ایران پس از تأسیس خود و به‌ویژه دوران انقلاب اسلامی خدمات شایانی را به مردم ارائه کرده است، گفت: در این تفاهم قرار است از توانمندی‌های دو دستگاه در ارتقای خدمات زیرساختی کشور بهره ببریم و یکی از راهبرد‌های اصلی سازمان ثبت احوال کشور ارائه خدمات ارزان‌تر به مردم با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های خدمات‌رسان مانند بانک ملی ایران می‌باشد که ارتباط و تعامل بالایی با مردم دارند.

وی با اشاره به پیاده‌سازی قابلیت‌های کارت هوشمند ملی در کشور با همکاری بانک ملی ایران تصریح نمود: این رویداد بزرگ را در کشور با بانک ملی ایران آغاز کرده‌ایم و هدف ما این است که علاوه بر کاهش هزینه‌ها، مردم بتوانند خدمات بانکی خود را با کارت هوشمند ملی دریافت نمایند.

کارگر با اشاره به تصویب طرح تجمیع خدمات بانکی و دولتی در کارت هوشمند ملی در برنامه هفتم توسعه کشور بیان کرد: در استفاده از مدارک هویتی چه برای کارت ملی و چه سایر حوزه‌ها، ظرفیت‌های خوبی در بانک ملی ایران وجود دارد که به صورت حداکثری از آن استفاده خواهیم نمود.

معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه بانک ملی ایران و این سازمان از قدیمی‌ترین دستگاه‌های دولتی خدمت‌رسان در کشور هستند که توفیقات خوبی در ارائه خدمات به مردم و دستگاه‌های گوناگون داشته‌اند، ادامه داد: به دنبال ایجاد سامانه هویتی مبتنی بر سامانه‌های دیجیتال هستیم تا بتوانیم خدمات عمومی را هرچه بیشتر و بهتر به صورت غیرحضوری به مردم ارائه کنیم و این هم‌افزایی با بانک ملی ایران می‌تواند اتفاقات خوبی را در این زمینه خلق نماید.

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری سازمان ثبت احوال کشور نیز با تأکید بر اینکه بانک ملی ایران یکی از قدیمی‌ترین بانک‌های کشور با زیرساخت‌های مناسب می‌باشد و در این تفاهم‌نامه همکاری به دنبال بهبود فرآیند‌ها و اقدامات مشترک برای افزایش آسایش مردم هستیم، گفت: حرکت نظام بانکی می‌تواند منشاء احراز هویت هوشمند برای تمامی بازار‌ها و زیرساخت‌های اصلی نظام‌های رتبه‌سنجی و اعتبارسنجی در کشور باشد.

در این تفاهم‌نامه قرار است کارگروه‌های مشترکی در راستای عملیاتی نمودن احراز هویت هوشمند در نظام بانکی کشور، تدوین و ارائه طرح‌های کسب‌و‌کار مبتنی بر هویت مکان‌محور در تعامل با نظام اعتبارسنجی و رتبه‌سنجی، همکاری در چاپ و صدور شناسنامه و کارت ملی و همچنین تدوین و ارائه طرح‌های کسب و کار مبتنی بر احراز هویت غیرحضوری، تشکیل شوند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر