کد خبر: ۲۴۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۲

گزارش نبض بورس از گزارش فعالیت ماهانه بانک پاسارگاد، درآمد بیش از ۶ هزار میلیارد تومانی محقق شده نماد "وپاسار" در تیرماه ۱۴۰۲

بانک پاسارگاد در گزارش فعالیت ماهانه تیر ماه ۱۴۰۲ در کدال، درآمد شناسایی‌شده خود را بیش از ۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد تومان اعلام می‌کند که درآمد تسهیلات اعطایی و کارمزد شاخص درآمدی این بانک بوده است.
گزارش نبض بورس از گزارش فعالیت ماهانه بانک پاسارگاد، درآمد بیش از ۶ هزار میلیارد تومانی محقق شده نماد  وپاسار  در تیرماه ۱۴۰۲

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد: بانک پاسارگاد با نماد "وپاسار" در گزارش ماهانه منتهی به ۳۱ تیرماه ۱۴۰۲ در کدال، ارقامی مربوط به میزان درآمد تسهیلات اعطایی، درآمد سپرده‌گذاری، درآمد کارمزد و درآمد اوراق بدهی را ارائه می‌کند.

بر اساس این گزارش، مجموع درآمد محقق شده از گزینه‌های مذکور، درآمدی معادل ۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد تومان شناسایی شده است که درآمد سپرده گذاری از این میزان ۲۳۶ میلیارد تومان است و نسبت به خرداد ماه ۶۵‌درصد رشد درآمدی داشته است.

درآمد محقق شده از تسهیلات اعطایی بیشترین گزینه درآمدی برای بانک پاسارگاد بوده است که رقم ۵ هزار و ۹۴۵ میلیارد تومان را به ثبت می‌رساند. وضعیت تسهیلات اعطایی از ارائه خدماتی مانند اقساطی، جعاله، مرابحه، مضاربه، مشارکت مدنی، بدهکاران بابت اعتبارات اسنادی، تسهیلات ارزی و ... بوده است.

درآمد کارمزد‌ها دومین گزینه از مجموع درآمد حاصله این بانک در تیر ماه است و رقم ۳۷۰ میلیارد تومان را به ثبت می‌رساند که نسبت به ماه قبل یعنی خرداد ماه، رشد ۲۳ درصدی را نشان می‌دهد.

درآمد ناشی از اوراق بدهی نزد این بانک نیز ۴۵ میلیارد تومان از مجموع گزینه درآمدی این نماد بورسی به حساب می‌آید.

بانک پاسارگاد در بخش درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی در بخش مرابحه نزدیک به ۳ همت و در بخش فروش اقساطی نیز بیش از ۲ همت، از جمله بیشترین درآمد از تسهیلات اعطایی را در تیر ماه گزارش می‌کند. تسهیلات ارزی نیز بیش از ۵۳۰ میلیارد تومان در تیرماه، درآمدی برای بانک محقق کرده است.

گفتنی است که مجموع درآمد محقق شده بانک پاسارگاد از ابتدای سال مالی تا پایان دوره منتهی به ۳۱ تیرماه ۱۴۰۲ (۴ ماهه سال جاری) بیش از ۳۰.۲۹۶ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

همچنین لازم به ذکر است که بانک پاسارگاد در نظر دارد سرمایه شرکت را از ۲۷۲.۹۶۹.۰۰۰ میلیون ریالی به مبلغ ۳۲۲.۹۶۹.۰۰۰ میلیون ریالی از محل آورده نقدی به مبلغ ۵۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهد.

برچسب ها: بانک پاسارگاد
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
برگزیده
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر