کد خبر: ۲۴۳۳۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۶
مدیرعامل بیمه البرز در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما تاکید کرد:

درخشش صنعت بیمه در دولت سیزدهم

مدیرعامل بیمه البرز در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که دولت سیزدهم نگاه ویژه‌ای به صنعت بیمه دارد، گفت: به استناد آمار‌ها و تحولات ایجاد شده، صنعت بیمه کشور از آغاز فعالیت دولت سیزدهم تا کنون عملکرد درخشانی داشته و تلاش‌های این صنعت در مسیر ارتقای سطح رفاه عمومی و امنیت ‎ اقتصادی جامعه ستودنی است.
درخشش صنعت بیمه در دولت سیزدهم

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه البرز: موسی رضایی با اشاره به سفر ریاست محترم جمهوری به سوریه و انعقاد تفاهنامه‌های اقتصادی گفت: یکی از این تفاهنامه‌ها تاسیس شرکت مشترک بیمه‌ای ایرانی- سوری بود که بلافاصله مقدمات تاسیس آن با انتخاب بیمه البرز بعنوان راهبر صنعت بیمه در این حوزه انجام شد و با فعالیت‌های شبانه روزی مدیران بیمه‌ی البرز در خصوص ایجاد دو شرکت مستقیم و اتکایی امروز شاهد آغاز بکار آن هستیم.

بگفته وی در راستای عملیاتی شدن این تفاهنامه، مدیران ارشد دولتی تمام قد پای کار بودند و از طرف دیگر مدیران بیمه البرزهمت و تلاش خود را بکار بستند تا با توسعه فعالیت‌های بین المللی، رشد و اعتلا هرچه بیشتر صنعت کشورمان را سبب شوند.

موسی رضایی ادامه داد: صنعت بیمه از اهرم‌های مهم اقتصادی است و تقویت زیرساخت‌های الکترونیکی آن به ویژه هوشمندسازی و تسهیل خدمات بیمه‌ای در بستر فناوری اطلاعات، ضریب نفوذ بیمه را در قانون برنامه توسعه امکان پذیر خواهد کرد. در همین راستا بیمه البرز تا پایان سال جاری طرح هوشمندسازی خدمات بیمه‌ای خود را به اجرا درخواهد آورد.

برچسب ها: بیمه البرز
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کیهان هم از هیات نظارت تذکر گرفت! کیهان هم از هیات نظارت تذکر گرفت!
روزنامه کیهان در واکنش به انتقاد‌های روز گذشته در صفحه گفت و شنود خطاب به منتقدان نوشت: هنوز تیری شلیک نشده چند تا از پادو‌های داخلیو کاسه لیس آمریکا بدجوری کپ کرده‌اند!
هواشناسی ایران ۱۸ فروردین هواشناسی ایران ۱۸ فروردین
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید گفت: در ۱۵ استان کشور رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید و گاهی تگرگ پیش‌بینی می‌شود.
عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر جهان شناخته شد عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر جهان شناخته شد
ابوالقاسم خوشرو عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر در شاخه مینیمالیسم مفهومی در یک مسابقه جهانی انتخاب شد.
گزینه جدید و مشروط و جذاب برای مهدی طارمی! گزینه جدید و مشروط و جذاب برای مهدی طارمی!
رسانه‌های ایتالیایی از مقصد جدید مهدی طارمی پرده برداشته‌اند.
ارتباط مصرف الکل و سرطان‌های کبد، دهان و مری ارتباط مصرف الکل و سرطان‌های کبد، دهان و مری
مدیرکل مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد سرطان‌ها با انجام غربالگری و آزمایش مناسب و به موقع، قابل پیشگیری هستند، گفت: هدف از غربالگری، شناسایی افراد دارای شواهد حاکی از سرطان یا پیش‌سرطان خاص، قبل از بروز علائم است.
حضور بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور حضور بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور
مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تعداد اتباع افغانستانی مجاز و غیرمجاز در کشور را شش میلیون و یکصد هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر مجاز، دو میلیون نفر غیرمجاز و دو میلیون نفر در دسته افراد سرشماری شده هستند.
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
برگزیده
ساعت کاری بانک‌های خصوصی تغییر کرد ساعت کاری بانک‌های خصوصی تغییر کرد
کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی درباره ساعت کاری بانک‌های خصوصی اطلاعیه‌ای صادر کرد.
ثبت‌نام وام ضروری ۵۰ میلیونی بازنشستگان از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ ثبت‌نام وام ضروری ۵۰ میلیونی بازنشستگان از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
ثبت‌ نام اینترنتی وام ضروری بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از امروز (17 فروردین 1404) به مدت یک ماه آغاز می‌شود. مبلغ وام ضروری به ۵۰ میلیون تومان ، کارمزد ۴ درصد و اقساط ۶۰ ماهه افزایش پیدا کرد.
اجاره واحد ۶۰ متری در کارگر شمالی چند؟ اجاره واحد ۶۰ متری در کارگر شمالی چند؟
برای اجاره یک آپارتمان ۲۰ ساله ۴۲ متری در حوالی کارگر شمالی و میدان انقلاب اسلامی تهران به ۲۵۰ میلیون تومان ودیعه نیاز دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر