کد خبر: ۲۴۳۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶

واکنش قاضی‌زاده هاشمی نسبت به تشکر رئیس جمهور در همایش سراسری بزرگداشت شهدای مدافع حرم

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نسبت به تشکر رئیس جمهور در همایش سراسری بزرگداشت خانواده شهدای مدافع حرم واکنش نشان داد.
واکنش قاضی‌زاده هاشمی نسبت به تشکر رئیس جمهور در همایش سراسری بزرگداشت شهدای مدافع حرم

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی: متن پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شرح ذیل است.

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

از لطف و محبت جناب آقای آیت‌الله دکتر رئیسی به اینجانب و سایر همکاران کمال قدردانی و سپاس را دارم و همان طور که ایشان فرمودند امروز خدمت به خانواده معظم شهدا و جانبازان از افتخارات همۀ ما و این دولت است.

همان طور که در این همایش عرض نمودم تمام تلاش‌مان در بنیاد شهید و امور ایثارگران آن است که به نیاز‌های مادی و معنوی خانواده معظم شهدا و جانبازان پرداخته و پیگیری شود.

از جامعه بزرگ ایثارگری خاضعانه خواهشمندم که ما را در مسیر انجام خدمت خالصانه از دعای خیر خودشان محروم نفرمایند. باشد که شفاعت خاصه شهدا نصیب حال همۀ ما بشود. ان‌شاء الله

لازم به ذکر است، بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستا حفظ ارزش‌های انقلاب و آرمان‌های شهدا، همزمان با سالروز شهادت شهید محسن حججی، همایشی برای دیدار با خانواده شهدای مدافع حرم در محل سالن اجلاس سران با حضور رئیس جمهور و برخی مقامات دولتی برگزار کرد.

برچسب ها: بانک دی 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر