کد خبر: ۲۴۳۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲

۴۰ درصد بودجه ذوب‌آهن اصفهان به محصولات ارزش افزا اختصاص یافت

مراسم گرامیداشت روز خبرنگار به همراه آیین رونمایی آرک TH ۲۹، محصول جدید ذوب آهن اصفهان با حضور اصحاب رسانه اصفهان و مسئولین این شرکت، یک شنبه ۱۵ مرداد ماه در این مجتمع عظیم صنعتی برگزار شد. مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در این آیین گفت: ۴۰ درصد بودجه سال جاری به محصولات ارزش افزا و دانش‌بنیان شامل آرک، تیرآهن‌های بال پهن، ریل و ... اختصاص یافته که این میزان در سال‌های آینده افزایش پیدا خواهد کرد.
۴۰ درصد بودجه ذوب‌آهن اصفهان به محصولات ارزش افزا اختصاص یافت

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: مهدی کوهی در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از خط تولید ذوب‌آهن اصفهان اظهار داشت: این شرکت در سال ۵۱ به بهره‌برداری رسید و تاکنون در صنعت فولاد پیشرو بوده و امروزه لقب مادر صنعت فولاد را دارد.

وی افزود: امروزه صنعت حمل و نقل ریلی توسعه پیدا کرده و ذوب آهن توانسته با تولید ریل در این پیشرفت سهمی داشته باشد و حتی بعد از نزدیک ۶ دهه فعالیت حرفه‌ای در صنایع فولادی، نیرو‌های کارآمدی را تربیت و تحویل صنعت کشور داده است.

کوهی با تاکید بر اهمیت تولید ملی، مهندسی معکوس و دانش‌بنیان، گفت: با تولید ریل، آرک و بال‌پهن‌ها در واقع مسیر اعتماد به توانایی جوانان هموارتر شده که این مهم با دستیابی به دانش فنی و مهندسی و روش‌های ساخت تحقق پیدا کرده است.

مدیرعامل ذوب آهن با بیان اینکه این شرکت تنها تولیدکننده ریل کشور است، خاطرنشان کرد: ریل تولیدی ذوب آهن در محور‌های مختلف خط آهن کشور مورد استفاده قرار گرفته است.

وی ادامه داد: کارخانه ذوب‌آهن اصفهان همچنین در صنعت ساختمان توانسته محصولاتی با استاندارد بالا برای افزایش ایمنی ارائه دهد که در رشد صنعت ساختمان و توسعه آن تأثیر بسزایی داشته است.

کوهی با اشاره به محصولات دانش‌بنیان و افزایش تولید این محصولات گفت: ۴۰ درصد بودجه سال جاری به محصولات ارزش افزا و‌دانش‌بنیان شامل آرک، تیرآهن بال پهن و. اختصاص یافته است، همچنین ۸۵ درصد قطعات و تجهیزات مورد نیاز ذوب‌آهن نیز بومی سازی شده است.

مهرداد تولائیان معاون بهره‌برداری ذوب آهن نیز در این آیین اظهار داشت: تولید میلگرد و تیرآهن ساختمانی جزو وظایف ذوب آهن در گذشته بوده و در حال حاضر با تغییر استراتژی، تولید محصولات با ارزش افزوده بالااز جمله ریل برای توسعه کشور در دستور کار دارد.

تولاییان با بیان اینکه تولید محصولات بال پهن در ذوب آهن در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: تولید انبوه تیر آهن H ۱۲ تا H ۲۴ انجام شده و تولید تیرآهن‌های H ۲۶، H ۲۸ و H ۳۰ در برنامه‌های امسال این شرکت قرار دارد و تا پایان سال جاری به سبد تولیدات ذوب آهن اضافه خواهد شد.

وی گفت: محصولات" H " در کاهش مصرف مواد اولیه و سرعت احداث ساختمان سازی در زمینه مسائل ایمنی به صنعت ساختمان سازی کمک می‌کند و با تولید این محصولات نیاز‌های کشور مرتفع می‌شود.

تولائیان یکی از مسیر‌های توسعه کشور‌ها را معادن دانست و افزود: آرک در احداث تونل کاربرد دارد و آن را مستحکم می‌کند و در دهه ۹۰ اولین آرک در داخل کشور تولید شد و به درخواست معادن سایر سایز‌های آرک در خط تولید ذوب آهن قرار گرفت و استاندارد مورد نیاز مشتری را پوشش داده است.

معاون بهره‌برداری ذوب آهن خاطرنشان کرد: از دیگر رسالت‌های شرکت ذوب آهن این است که محصولاتی که در کشور تولید داخلی ندارد را به سبد محصولات ذوب آهن اضافه کند.

تولاییان گفت: در ماه‌های گذشته معادن کشور، محصول آرک برای فعالیت در عمق بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ متر را درخواست داشتند و در حال حاضر تولید آزمایشی این محصول مطابق استاندارد انجام شده و استاندارد مورد نظر مصرف کنندگان را پوشش داده است.

وی بیان کرد: تا پایان سال جاری رسالت ذوب آهن در مورد محصولاتی خواهد بود که در کشور تولید کننده ندارد و اینگونه محصولات به سبد این مجتمع عظیم صنعتی اضافه خواهد شد.

آیت ا... حبیب ا... رهبر مسئول هماهنگی تبلیغات اسلامی ذوب آهن نیز در این مراسم، خبرنگاری را رسالتی بزرگ برای آگاهی آحاد مردم از دستاورد‌های نظام معرفی کرد و گفت: این رسالت ارزشمند ابتدا بر عهده حضرت امام سجاد (ع) و سپس حضرت زینب (س) بود.

وی افزود: پیام آوران نهضت عاشورا، این بزرگواران بودند که با خطابه‌های خود نهضت حسینی را به دنیا معرفی نمودند.

مسئول هماهنگی تبلیغات اسلامی شرکت تصریح کرد: خبرنگاران باید افتخار کنند که پیرو اول خبرنگار نهضت عاشورا، حضرت امام سجاد (ع) هستند و در آگاهی بخشی به مردم نقش کلیدی دارند.

آیت ا... حبیب ا... رهبر خاطرنشان کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش دارند دستاورد‌های کشور در بخش‌های مختلف را کوچک جلوه دهند و روحیه نا امیدی را در بین مردم ایجاد کنند و لذا خبرنگاران با رعایت اخلاق حرفه ای، اندیشه پویا و قلم توانای خود در مقابله با این توطئه‌های دشمنان، نیاز است دستاورد‌های کشور را بیش از گذشته تبلیغ و معرفی نمایند.

شایان ذکر است خبرنگاران و اصحاب رسانه از بخش‌های مختلف خط تولید از جمله کوره بلند شماره ۳ و کارگاه نورد ۶۵۰ بازدید نمودند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت