کد خبر: ۲۴۳۱۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵

گسترش همکاری‌های ذوب آهن اصفهان و صنایع لاستیکی سهند

مدیران عامل شرکت‌های ذوب آهن اصفهان و صنایع لاستیکی سهند در راستای هم‌افزایی دیدار کردند.
گسترش همکاری‌های ذوب آهن اصفهان و صنایع لاستیکی سهند

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان؛ مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن در این دیدار ضمن تاکید بر استمرار شرایط مطلوب همکاری‌های فی مابین دو شرکت، از اراده این شرکت بر توسعه همکاری‌ها در راستای هم‌افزایی و حرکت بر مدار اقتصاد مقاومتی خبر داد.

وی افزود: ذوب آهن اصفهان به عنوان مادر صنعت فولاد کشور علاوه بر بومی سازی ۸۵ درصد تجهیزات مورد نیاز خود، همکاری و تعامل با شرکت‌های داخلی را نیز در این راستا مد نظر دارد.

مسعود امیدی مدیرعامل شرکت صنایع لاستیکی سهند در این دیدار با اشاره به سوابق همکاری دو شرکت بیان داشت: همکاری فی مابین دو شرکت در سه ماهه اول سال جاری شتاب گرفته و امید است با توجه به ضرورت اهتمام به اصول اقتصاد مقاومتی، تقویت تولیدات داخل و هم‌افزایی درون گروهی افزایش یابد.

وی همچنین افزود: در آینده نزدیک با تولید تسمه نقاله استیل کورد بخش مهمی از نیاز صنایع فولادی از جمله ذوب آهن اصفهان به محصول مشابه خارجی توسط صنایع لاستیکی سهند مرتفع خواهد شد. به همین دلیل امیدواریم با توسعه همکاری میان دو شرکت مسیر اجرای پروژه بیش از پیش هموار گردد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت