کد خبر: ۲۴۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۴

پیام تبریک مدیرعامل بانک ملت به مناسبت روز خبرنگار

مدیرعامل بانک ملت در پیامی، فرارسیدن ۱۷ مردادماه سالروز بزرگداشت مقام خبرنگار را به تمامی اصحاب رسانه تبریک گفت.
پیام تبریک مدیرعامل بانک ملت به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت:رضا دولت آبادی در این پیام با اشاره به جایگاه والای خبرنگاران در اعتلای سطح آگاهی افکار عمومی، شفافیت فضای اطلاع رسانی جامعه را مدیون تلاش‌های شبانه روزی فعالان عرصه رسانه خواند و گفت: رسانه جایگاه ویژه‌ای در تصمیم سازی و تصمیم گیری ارکان مهم اقتصادی کشور دارد و می‌تواند موجبات تحولات بزرگی را در این عرصه فراهم کند.
وی از خبرنگاران به عنوان چشم بینا و گوش شنوای جامعه یاد کرد و افزود: امیدواریم که با نقش آفرینی هرچه بیشتر فعالان عرصه رسانه و کمک به شفاف سازی فعالیت‌های اقتصادی، روز به روز شاهد شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد کشور در حوزه‌های گوناگون به ویژه نظام بانکی باشیم.
مدیرعامل بانک ملت با آرزوی توفیق و سلامتی برای تمامی خبرنگاران، مدیران مسوول، سردبیران و فعالان بخش‌های مختلف رسانه ها، از یک سال تلاش و همکاری آن‌ها در تولید محتوا و انعکاس اخبار و گزارش فعالیت‌های این بانک قدردانی کرد.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
تعداد اتباعی که در ایران می‌مانند رسما اعلام شد تعداد اتباعی که در ایران می‌مانند رسما اعلام شد
نادر یاراحمدی، رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور گفت: اتباعی که مجاز هستند، همچنان خدمات می‌گیرند و ما برای آنها فعلا برنامه محدودکننده نداریم. اگرچه به نظر من همه آنها هم باید پالایش شوند. ما موظفیم که به پناهندگان و مهاجرینی که با سند هویتی خاص به کشورمان می‌آیند، خدمات ارائه دهیم.
تلاش رائفی پور و «امنا» برای حذف قالیباف تلاش رائفی پور و «امنا» برای حذف قالیباف
مجتبی زارعی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: احساس می‌کنم در کشور ما یک ستاد مرکزی پیامک‌سازی وجود دارد که عمداً به دو قطبی‌سازی دامن می‌زند.
برگزیده
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها
امضای موافقت نامه تجارت ترجیحی بین ایران و عمان احتمالا کفه ترازو را به سمت عمانی‌ها سنگین‌تر کرده و اگر واردات کالا‌های عمانی با تعرفه کمتر به ایران وارد شود تولیدکنندگان ایرانی را در فضای رقابت نابرابر با عمانی‌ها می‌اندازد که نه تنها کمکی به بهبود وضع اقتصادی نخواهد کرد بلکه چالش‌های جدیدی برای برخی صنایع ایران ایجاد می‌کند.
اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان
معاون اول رییس جمهوری مصوبه اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان از سوی هیات دولت را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر