کد خبر: ۲۴۲۳۴
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۶
مدیرعامل شرکت ملی مس:

شتاب در توسعه مس سونگون با توجه به پتانسیل منطقه ضروری است

مجتمع مس سونگون در بحث توسعه به هر دلیل ممکن در سالیان گذشته خوب عمل نکرده و با توجه به پتانسیل منطقه باید دست در دست امر توسعه را جلو بیندازیم؛ فعالیت‌های اخیر نشان می‌دهد که این مهم شدنی است.
شتاب در توسعه مس سونگون با توجه به پتانسیل منطقه ضروری است

مخاطب24:این مطلب را دکتر امیر خرمی‌شاد مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران روز سه‌شنبه ۱۷ مردادماه در جلسه تولید شرکت مس سونگون، عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های اثربخش مجموعه، تولید و توسعه را هدف اصلی و مأموریت مهم خود در ملی مس خواند و گفت: در کنار تولید و توسعه موضوع انضباط مالی خط قرمز و از اهداف اولویت‌دار ما در شرکت ملی صنایع مس ایران است.
دکتر خرمی‌شاد با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر موضوع تولید، اشتغال و اقتصاد افزود: امروزه وظیفه اصلی و مهم ما خدمت به مردم و تحقق منویات مقام معظم رهبری است و از این جهت در کنار مردم شریف منطقه خواهیم بود.

وی ادامه داد: به‌رغم قطعی‌های مکرر برق در سونگون، تولید به طرز محسوسی رشد داشته و از این بابت از تمام دست‌اندرکاران قدردانی می‌کنیم و امیدواریم این روند مثبت ادامه‌دار باشد.
مدیرعامل شرکت ملی مس، اتحاد و همدلی را رمز موفقیت خواند و گفت: دست در دست هم، در کنار هم و با هم می‌توانیم از پس مشکلات برآییم و جایگاه صنعت عظیم مس را بیش از پیش اعتلا بخشیم.

همچنین پس از برگزاری جلسه تولید، دکتر خرمی شاد از مجموعه کارخانجات تولید کاتد مس سونگون که بتازگی افتتاح و به تولید مستمر کاتد رسیده است بازدید کرده و یک صفحه کاتد هم به دستانِ ایشان کنده شد.
افزون بر این، در جریان این بازدید دکتر عباس‌زاده مدیرعامل شرکت مس سونگون آذربایجان نیز گزارش کاملی از تولید، توسعه و پیشرفت پروژه‌های مس سونگون ارائه داد و گفت: اجرای عدالت سرمایه‌گذاری در کنار تلاش شبانه‌روزی همکاران موجب هموار شدن مسیرِ رشد و توسعه متوازن در این صنعت شد.

بر اساس این گزارش، رونمایی از دو محصول پرکاربرد در صنایع که برای اولین بار در کشور به دست اساتید مجرب دانشگاه صنعتی سهند آذربایجان شرقی ساخته شده و نظیر خارجی ندارد از برنامه‌های سفر یک‌روزه مدیرعامل شرکت ملی مس به مجتمع مس سونگون بود.

شایان ذکر است، شهریار متوکل عضو هیئت‌مدیره و معاون توسعه ذخایر معدنی، بهروز رحمتی معاون تولید، حسین تقدسی معاون مالی اقتصادی شرکت مس، بابک اشجع سرپرست شرکت مهندسی و توسعه صنایع مس ایران (متمم)، دکتر عباس‌زاده مدیرعامل شرکت مس سونگون آذربایجان، معاونان و مدیران مجتمع مس سونگون از حاضران در جلسه تولید روز گذشته مجتمع مس سونگون بودند.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.