کد خبر: ۲۴۲۳۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰

اسامی برندگان اولین دوره قرعه‌کشی طرح "ارمغان" بانک رفاه کارگران اعلام شد

اسامی برندگان اولین دوره قرعه‌کشی و منتخبان بخش وفاداری طرح "ارمغان" بانک رفاه کارگران ویژه خرداد ماه ۱۴۰۲ اعلام شد.
اسامی برندگان اولین دوره قرعه‌کشی طرح  ارمغان  بانک رفاه کارگران اعلام شد

به گزارش مخاطب24 به نقل ازبانک رفاه کارگران :با برگزاری اولین دوره قرعه‌کشی جشنواره طرح "ارمغان"، برندگان در دو گروه مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی و پذیرندگان پایانه‌های فروشگاهی و درگاه‌های اینترنتی بانک رفاه تعیین و همچنین با محاسبه امتیازات بخش پاداش وفاداری این طرح، مستمری‌بگیران منتخب دارای بالاترین امتیاز وفاداری مشخص شدند.

در این جشنواره، بیش از ۲۷۰۰ نفر از مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی که حقوق خود را از بانک رفاه دریافت می‌کنند، به قید قرعه برنده جوایز نقدی معادل مبلغ خرید خود شدند. همچنین به بیش از ۱۲۰۰ پذیرنده منتخب پایانه‌های فروشگاهی (POS) و درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) بانک رفاه، جوایز نقدی معادل مجموع تراکنش‌های مستمری‌بگیران برنده اهدا شد.

در بخش "پاداش وفاداری" نیز، به ۱۴۰۰ نفر از مستمری‌بگیرانی که با ایجاد میانگین حساب، افزایش میزان آن و همچنین انجام تراکنش‌های خرید بر روی پایانه‌های فروشگاهی (POS) و درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) این بانک، بیشترین امتیازات وفاداری را کسب کرده‌اند، بسته تشویقی شامل تسهیلات ارزان‌قیمت، بن‌کارت‌های رفاهی و بیمه‌ای اعطا می‌شود.

شایان ذکر است، طرح ارمغان در دو بخش جشنواره و اعطای پاداش وفاداری برگزار می‌شود و تمامی مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی که حساب حقوق آن‌ها نزد بانک رفاه کارگران باشد (به شرط داشتن حداقل خرید به میزان ۱ میلیون ریال) و تمامی پذیرندگان حقیقی و حقوقی پایانه‌های فروشگاهی (POS) و درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) این بانک که پایانه‌های منصوب آن‌ها متصل به حساب جاری یا کوتاه‌مدت باشد، جامعه هدف آن را تشکیل می‌دهند.

علاقه‌مندان بهره‌مندی از طرح ارمغان به ویژه مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی و پذیرندگان پایانه‌های فروشگاهی (POS) و درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) در سراسر کشور می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از این طرح و برخورداری از امتیازات، جوایز و پاداش‌های ارزشمند آن به شعب بانک رفاه در سراسر کشور مراجعه و یا با مرکز ارتباط با مشتریان این بانک به شماره ۸۵۲۵ -۰۲۱ تماس حاصل کنند.

 

برندگان اولین دوره قرعه‌کشی طرح "ارمغان" بانک رفاه کارگران 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد
وزیر امور خارجه گفت: نه‌تنها اسرائیل جرأت حمله ندارد، بلکه بعید می‌دانم آمریکا نیز ریسک چنین ماجراجویی خطرناکی را بپذیرد.
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
برگزیده
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
صفحه خبر بالای تصاویر