کد خبر: ۲۴۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴
مدیر عامل بیمه دی در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه:

توجه به رسانه‌ها انتظار بزرگی نیست

مدیرعامل بیمه دی در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه و مقام شامخ شهید محمود صارمی که به مناسبت روز خبرنگار، در فضایی دوستانه و صمیمی در ستاد بیمه دی و بطور همزمان در شعب سراسر کشور برگزار شد با اشاره به ظاهر لذت بخش و شیرین شغل خبرنگاری، آنرا فعالیتی ارزیاب کرد که در باطن انبوهی از رنج‌ها و مشکلات طاقت فرسا به همراه دارد.
توجه به رسانه‌ها انتظار بزرگی نیست

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه دی :مدیر عامل بیمه دی در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه:

توجه به رسانه‌ها انتظار بزرگی نیست/ ما از مشورت با خبرنگان و حتی نقد‌های تند آن‌ها سود برده ایم/ نقشرسانه‌ها در ترویج فرهنگ و شناخت بیمه ضروری است/ ب به دنبال استمرار بهبود و تحول در بیمه دی هستیم/ پرداخت‌ها یمان به مراجع درمانی سرعت گرفته است/ مشتری مداری واخلاق در صدر همه برنامه هایمان است/ پرتفوی درمان به لحاظ اقتصادی قابل اتکا نیست/در مدیریت پرتفویجامعه ایثارگری نگاه ما بیشتر انجام یک وظیفه ملی و دینی است تا اقتصادی

مدیرعامل بیمه دی در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه و مقام شامخ شهید محمود صارمی که به مناسبت روز خبرنگار، در فضایی دوستانه و صمیمی در ستاد بیمه دی و بطور همزمان در شعب سراسر کشور برگزار شد با اشاره به ظاهر لذت بخش و شیرین شغل خبرنگاری، آنرا فعالیتی ارزیاب کرد که در باطن انبوهی از رنج‌ها و مشکلات طاقت فرسا به همراه دارد.

به گزارش روابط عمومی بیمه دی؛ در این مراسم مهندس طاهر موهبتی ضمن تبریک روز خبرنگار با بیان اینکه امروزه شغل خبرنگاری جزو شغل‌های پر خطر دنیا محسوب می‌شود ادامه داد: واقعیت این است که خبرنگار مطالبه‌گر خواسته‌ها و نیاز‌های جامعه محسوب می‌شود و بدون حضور رسانه‌ها و خبرنگارانشان، هیچ کدام از اقشار جامعه نمی‌توانند آن چنان که باید صدای خود را به گوش دیگران واز جمله مسئولان برسانند. این در حالی است که خبرنگاران آن قدر که در زمینه پرداختن به امور جامعه و مطالبه‌گری به عنوان واسطه مردم و مسئولان کوشا هستند، در مورد خود مطالبه‌گری نمی‌کنند. در مقابل نیز بدون وجود رسانه‌ها، مسئولان از بسیاری از نیاز‌های اجتماعی، مطالبات مردمی، مشکلات، کمی‌ها و کاستی‌ها و حتی در نقطه مقابل حاصل اثر عملکرد خود در پیشرفت‌ها و بهبود اوضاع مطلع نمی‌شوند.

وی فقدان تیغ برنده نقد و انتقاد رسانه را مسبب آسیب‌ها و فساد‌های بسیار دانست و گفت: در نتیجه جمع این دو مقوله، این انتظاربزرگی نیست که بخواهیم یک بار هم که شده، دیگران به رسانه و اهالی رسانه توجه کنند.

مدیر عامل بیمه دی با بیان اینکه ما از مشورت با خبرنگان و حتی نقد‌های بعضا تند و گزنده آن‌ها سود‌های فراوان برده ایم ادامه داد: اگر سعه صدر خود را بالا ببریم به خوبی نیت خیر و پیشنهادات مشفقانه و موثر قاطبه خبرنگاران را در پیشرفت کار‌ها و فعالیتهامشاهده خواهیم کرد.

مهندس موهبتی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برنامه‌های بلند مدت شرکت بیمه دی بیان کرد: تمرکز بر خرده فروشی برای درسبد پرتفوی شرکت یکی از اساسی‌ترین برنامه‌های تدوین شده در طول پنج سال آینده خواهد بود و همکاران ما در تلاش جهت تحققاین امر هستند ضمن در نظر داشتن این مطلب، برای تحقق این هدف اهتمام ورزند.

وی گفت: به دنبال استمرار این روند و بهبود و تحول در شرایط شرکت هستیم. ماموریت اصلی ما به عنوان یک بنگاه اقتصادی کسبسود در چهارچوب ارزش‌های سازمانی است.

مدیرعامل شرکت بیمه دی با اشاره به پرداختی‌های مراجع درمانی اذعان کرد: با وجود تأمین‌های مالی صورت گرفته از طرف بنیادشهید و سازمان برنامه و بودجه کشور، پرداخت‌ها به مراجع درمانی سرعت گرفته و در حال حاضر نسبت به میانگین صنعت در سرعت پرداخت‌ها در جایگاه خوبی قرار داریم. در حال حاضر تا پایان ۱۴۰۱ تمامی مراجع درمانی و همچنین داروخانه‌ها تا پایان فروردین ۱۴۰۲، تعهدات معوق خود را دریافت نموده اند. شرکت بیمه دی در سال حدود ۲۲ میلیون مراجعه فقط از قرارداد درمان ایثارگران بهمراکز درمانی داریم که بهبود و پایش فرآیند‌های درمانی و بیمه‌ای این حوزه بسیار حائز اهمیت است.

مهندس موهبتی با تأکید بر بحث رسانه بیان کرد: ایجاد مزیت رقابتی در عرصه صنعت بیمه می‌تواند مشتریان بالقوه بیمه را ترغیب بهانتخاب بیمه دی به عنوان شرکت بیمه گر نماید؛ و پس از جذب مشتری باید برای نگهداشت مشتری و ایجاد تجربه خوشایند آن‌ها برنامهریزی کنیم.

وی تاکید کرد: در صدر همه برنامه‌های مشتری مداری، اخلاق مداری و برخورد خوب با مشتریان موثرترین آن‌ها خواهد بود.

مدیرعامل شرکت بیمه دی همچنین با اشاره به اینکه پرتفوی رشته بیمه درمان به لحاظ اقتصادی قابل اتکا نیست گفت: که واقعیت ایناست که شرکت‌ها اندک منافعی هم که می‌توانند از این حوزه داشته باشند مربوط به رسوب حق بیمه است تازه آن هم به شرطی که بتوانند آن را به موقع دریافت کنند.

وی بیان داشت: ۸۵ درصد از پرتفوی بیمه دی مربوط به بیمه درمان ۶۸ درصد از بیمه‌گزاران این رشته نیز ایثارگران است. نگاه ما درمدیریت پرتفوی درمان جامعه ایثارگران بیشتر یک وظیفه ملی، مذهبی است تا اقتصادی.

مهندس موهبتی درباره عدم پذیرش پرتفوی درمان برخی وزارتخانه‌ها نیز گفت: ما خواستار پذیرش پرتفوی درمان در کنار سایربیمه‌نامه‌های این وزارتخانه از جمله شخص ثالث، عمر و ... بودیم.

مهندس موهبتی همچنین در پایان، توجه به وصول مطالبات، فروشِ با کیفیت با درنظر گرفتن ضریب خسارت، پاسخگویی به مشتریان ومراکز درمانی، توجه ویژه به قشر معزز ایثارگران و خانواده‌های شهدا که درگیر بیماری‌های سخت هستند: را از مواردی دانست که بایدبیشتر مورد توجه قرار گیرد

وی در پایان خاطر نشان کرد: در طرح آزمایش دارو رسان در مرحله اول در حال خدمت‌رسانی به جانبازان ۷۰ درصد هستیم و در ادامهپدر و مادر شهدا مورد توجه قرار خواهند گرفت.

بنا بر این گزارش، در مراسم تقدیر از اصحاب رسانه که با حضور فرزند محمود صارمی برگزار شد یاد این شهید والا مقام و دیگر شهدای رسانه گرامی داشته شد.

برچسب ها: بیمه دی
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو
سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودرو‌ها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر