کد خبر: ۲۴۱۴۱
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷

دریافت کپی مدارک هویتی از افراد ممنوع است

رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: دستگاه‌ها از دریافت کپی مدارک هویتی خودداری کنند و دلیلی برای دریافت کپی وجود ندارد.
دریافت کپی مدارک هویتی از افراد ممنوع است

مخاطب24:هاشم کارگر رئیس سازمان ثبت احوال کشور در نشست خبری امروز خود درباره اتصال تمامی سامانه‌ها به ثبت احوال گفت: طبق قانون دستگاه‌ها از دریافت کپی مدارک هویتی منع شده‌اند و در حال حاضر سرویس‌های هویتی به ۲۰۰ دستگاه در ۲۰۰ هزار دستگاه ارسال می‌شود.

 

وی ادامه داد: بار‌ها درخواست کرده‌ایم که دستگاه‌ها از دریافت کپی مدارک هویتی خودداری کنند و دلیلی برای دریافت کپی وجود ندارد و از مردم می‌خواهیم اگر کسی از آن‌ها مطالبه کپی مدارک هویتی کرد امر اعلام کنند، زیرا دستگاه‌های هویتی نباید کپی دریافت کنند.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه در اجرای قانون نمی‌توان سلیقه‌ای عمل کرد گفت: دستگاه‌های دولتی نباید از قانون تخطی کنند و نباید فضای سردرگمی را برای مردم ایجاد کنند در قانون گفته شده متولی پایگاه نشانی سازمان ثبت احوال کشور است.

کارگر گفت: امیدواریم در کمتر از ۳ ماه بتوانیم زیرساخت‌های استفاده از کارت ملی به جای کارت بانکی را فراهم کنیم و سپس بتوانیم وارد فاز عملیاتی آن شویم.

وی با اشاره به قطعی سرویس‌های ثبت احوال و ایجاد مشکل برای دفاتر اسناد رسمی گفت: سرویس‌های ثبت احوال به صورت پوششی و برای تمامی دستگاه‌ها است و اگر دستگاهی ادعا می‌کند سرویس ثبت احوال قطع است قطعاً سایر دستگاه‌ها هم باید بگویند سرویس آن‌ها هم قطع است، زیرا سرویس ثبت احوال برای تمام دستگاه‌ها است و قابل ذکر است که ثبت احوال رتبه دوم پاسخ دهی را کسب کرده است.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به میز خدمت ثبت احوال برای اربعین گفت: آمادگی داریم درباره هر موضوعی که مطرح می‌شود میز خدمت ایجاد کنیم و از سال گذشته از مردم خواهش کردیم در مواردی که نیاز به تعویض مدارک هویتی خود دارند سریع‌تر اقدام کنند هریک از شهروندان برای سفر به اربعین یا شرکت در انتخابات اگر نیازمند تغییر مدارک هویتی خود هستند سریع‌تر اقدام کنند.


کارگر با اشاره به گواهی‌های الکترونیک فوت و ولادت گفت: هماهنگی‌هایی با وزارت بهداشت انجام شده است و از هفته دولت به بعد گواهی‌های فوت و ولادت به صورت الکترونیکی صادر خواهد شد.

وی درباره افراد فاقد شناسنامه گفت: عده‌ای از افراد بیش از چندین دهه است که بی شناسنامه هستند و از سال گذشته سامانه‌ای ایجاد شده است و درخواست افراد در آن ثبت می‌شود و درباره افرادی که صلاحیت داشته باشند پرونده تشکیل می‌شود و برای افرادی که صلاحیت به رسیدگی دارند شناسه ۱۰ رقمی صادر می‌شود و کارت موقت افراد فاقد شناسنامه برای آن‌ها صادر می‌شود و سایر موارد توسط شورای تأمین پیش می‌رود و بعد از آنکه ایرانی بودن این افراد ثابت شد شناسنامه برای آن‌ها صادر می‌شود و از ۱۱ هزار پرونده‌ای که تشکیل شده است به بیش از ۶ هزار مورد آن رسیدگی شده است.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه از شروع دولت سیزدهم ۱۰ میلیون درخواست صدور کارت ملی وجود داشت گفت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته از دی ماه سال ۱۴۰۰ تولید کارت‌ها آغاز و در سال گذشته تمامی آن‌ها صادر شدند.


کارگر گفت: کارت‌های ملی صادر شده‌اند، اما مردم برای دریافت آن‌ها هنوز مراجعه نکرده‌اند و برخی نیز شماره تلفنی را در زمان ثبت نام داده بودند که اکنون از آن استفاده نمی‌کنند و پیامک تحویل به شماره قدیم آن‌ها ارسال شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر