کد خبر: ۲۴۱۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۸
ابراز امیدواری گروسی به حصول توافق با ایران

سفر مدیر کل آژانس به تهران در بیم و امید

گروسی قرار است دوشنبه شب وارد تهران شود و طبق اعلام آژانس، روز سه‌شنبه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و همچنین محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار و گفتگو کند.
سفر مدیر کل آژانس به تهران در بیم و امید

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آستانه سفر خود به تهران ابراز امیدواری کرد که در دیدار با مقام‌های ایرانی به توافقی درباره از سر گیری فعالیت‌های آژانس در خصوص برنامه هسته‌ای ایران دست یابد.

سفر مدیر کل آژانس به تهران در بیم و امید
آقای گروسی قرار است دوشنبه شب وارد تهران شود و طبق اعلام آژانس، روز سه‌شنبه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و همچنین محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار و گفتگو کند. دیدار مدیر کل آژانس با مقام‌های ایرانی در آستانه برگزاری دور تازه‌ای از مذاکرات هسته‌ای در وین از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. پیشتر آقای گروسی از همکاری نکردن ایران و همچنین عدم ملاقات با مسئولان ایرانی ابراز نارضایتی کرده بود.

گروسی در توییت خود که روز دوشنبه به اشتراک گذاشته می‌نویسد: «امروز به تهران سفر می‌کنم تا با مقام‌های ایرانی گفتگو کنم و به سوالات باقی‌مانده در خصوص برنامه هسته‌ای این کشور بپردازیم. امیدواریم بتوانیم یک کانال موثر که بر مبنای مشارکت و گفتگوی طرفین باشد ایجاد کنم تا از آن طریق آژانس بتواند فعالیت‌های راستی‌آزمایی ضروری خود را در ایران از سر بگیرد.»

سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم روز دوشنبه با اشاره به سفر آقای گروسی به تهران ابراز امیدواری کرده که این بار هم مانند دفعات پیشین سفر مدیرکل آژانس به تهران سازنده باشد. آقای خطیب‌زاده همچنین با تاکید بر اینکه ایران همواره به آژانس توصیه کرده در مسیر همکاری‌های فنی باقی بماند و اجازه ندهد اهداف سیاسی کشور‌های دیگر بر این روند سایه بیفکند افزود: «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به خوبی می‌داند تمامی خرابکاری‌ها و اعمال تروریستی که توسط اسرائیل در خاک ایران انجام شده و متاسفانه با سکوت برخی از کشور‌های مدعی نیز همراه بوده تاثیر قابل توجهی بر برخی از ابعاد فنی گذاشته و این مسائل بین ما و آژانس در چهارچوب خود پیگیری شده و می‌شود.»

روزنامه نیویورک تایمز هم در مقاله‌ای با اشاره به این موضوع و بنا به گفته منابع مطلع خود در دولت آمریکا می‌گوید مقام‌های کاخ سفید در گفتگو با سران اسرائیل به آن‌ها گفته‌اند که خرابکاری‌ها در تاسیسات هسته‌ای ایران در سال‌ها و ماه‌های اخیر نه تنها اثر منفی بر روند پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران نداشته که حتی باعث شده تهران با سرعت بیشتری به گسترش توان هسته‌ای خود بپردازد.

سفر آقای گروسی به تهران تنها چند روز پیش از برگزاری نشست شورای حکام آژانس و همچنین قبل از نشست مذاکرات هسته‌ای در وین برگزار می‌شود. قرار است روز ۲۹ نوامبر/ ۸ آذر، پس از چندین ماه تاخیر نمایندگان ایران و گروه کشور‌های ۴+۱ و احتمالا به همراه آمریکا در پایتخت اتریش بار دیگر گرد هم آیند تا در خصوص احیای توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ موسوم به برجام با یکدیگر گفتگو کنند.

با این حال ناظران سیاسی بر این باورند با توجه به اختلافات میان طرفین احتمال حصول توافق و همچنین پیشرفت رو به جلو در مذاکرات آتی دشوار است و امید چندانی به نتیجه بخش بودن این گفتگو‌ها نمی‌رود.

منبع:یورونیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟ خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟
به امید اینکه اجرای حکم قصاص درس عبرتی برای باقی مجرمان باشد و این اتفاق برای خانواده دیگری رخ ندهد. این مجرمان، افرادی نبودند که قابل ترحم و بخشش باشند. طبق گفته خودشان آنها طی دو ماه قبل از این اتفاق بالای ۳۰ فقره سرقت کرده و در سرقت‌هایشان از چاقو و قمه استفاده کرده‌اند.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟ دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟
در ابلاغیه قضایی صادر شده برای این استاد دانشگاه آمده است که او باید ساعت ۹:۱۵ روز ۲۹ اردیبهشت برای رسیدگی به شکایت مبنی بر نشر اکاذیب (اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تائید رژیم صهیونیستی) در این شعبه دادگاه انقلاب تهران حاضر شود.
برگزیده
وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد! وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد!
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در پاسخ به این سؤال که آیا «خط قرمز نهایی» آمریکا این است که «ایران حتی برای اهداف غیرنظامی نیز نباید هیچ سطحی از غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد»، گفت: «اگر شما قادر به غنی‌سازی در هر سطحی باشید، عملاً توانایی رسیدن سریع به سطح تسلیحاتی را دارید.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟ دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟
در ابلاغیه قضایی صادر شده برای این استاد دانشگاه آمده است که او باید ساعت ۹:۱۵ روز ۲۹ اردیبهشت برای رسیدگی به شکایت مبنی بر نشر اکاذیب (اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تائید رژیم صهیونیستی) در این شعبه دادگاه انقلاب تهران حاضر شود.
صفحه خبر بالای تصاویر