کد خبر: ۲۴۰۹۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵

تداوم پرداخت تسهیلات و حمایت بانک ملی ایران از بخش‌های مختلف اقتصادی

بانک ملی ایران با هدف حمایت از بخش‌های مختلف تولیدی کشور و رونق اقتصادی در چهارماهه منتهی به تیرماه سال جاری تعداد ۷۰۵ هزار و ۶۱۰ فقره تسهیلات به ارزش یک میلیون و ۲۵۵ هزار و ۹۳۲ میلیارد ریال به بخش‌های مختلف اقتصادی پرداخت کرده است.
تداوم پرداخت تسهیلات و حمایت بانک ملی ایران از بخش‌های مختلف اقتصادی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:بخش صنعت و معدن ۱۵ هزار و ۶۰۹ مورد تسهیلات از این بانک به ارزش ۵۳۴ هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال دریافت کرده است.

همچنین در مدت زمان یاد شده ۵۹۰ هزار و ۸۷۸ مورد تسهیلات به ارزش ۴۵۳ هزار و ۷۶۶ میلیارد ریال به بخش خدمات پرداخت شده است.

بانک ملی ایران به بخش بازرگانی ۶۷ هزار و ۷۸۳ فقره تسهیلات به ارزش ۲۰۶ هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال پرداخت کرده است.

بخش مسکن و ساختمان نیز از دیگر بخش‌های اقتصادی بود که در چهارماه منتهی به تیرماه سال جاری هشت هزار و ۱۲۷ مورد تسهیلات به ارزش ۱۲ هزار و ۸۵۱ میلیارد ریال اختصاص داده شده است.

همچنین در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی نیز ۲۳ هزار و ۱۵۰ مورد تسهیلات به ارزش ۴۶ هزار و ۳۰ میلیارد ریال و بخش صادرات نیز ۶۳ فقره تسهیلات به ارزش یک هزار و ۸۰۵ میلیارد ریال پرداخت شده است.

گفتنی است روند اعطای تسهیلات به بخش‌های مختلف اقتصادی و در راستای حمایت از تولیدکنندگان کشور، با هدف تحقق شعار سال «مهار تورم و رشد تولید» ادامه دارد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خرید آسانی، نازون و آدان نهایی شد خرید آسانی، نازون و آدان نهایی شد
در حالی که گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص نهایی شدن این انتقال‌ها مطرح شده، نشانه‌هایی مانند غیبت آسانی و نازون در تمرینات اخیر تیم‌هایشان و حتی انتشار استوری‌هایی از فرودگاه، باعث شده که هواداران استقلال بیش از پیش به جذب این بازیکنان امیدوار شوند.
پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران
فیلم پیرپسر ساخته‌ی اکتای براهنی روایتی تراژیک و روان‌کاوانه با تصویر نقاشانه از زندگی مردی‌ست که به همراه دو پسرش،در خانه ای قدیمی زندگی می‌کنند.
معیارهای حذف یارانه نقدی معیارهای حذف یارانه نقدی
در راستای سیاست‌های عدالت‌محور دولت و الزامات قانون بودجه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح حذف یارانه نقدی دهک‌های بالای درآمدی شامل دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ را با جدیت دنبال می‌کند.
سحر امامی در کنار جکسون هینکل سحر امامی در کنار جکسون هینکل
تصویری از دیدار جکسون هینکل و سحر امامی در ونزوئلا را ببینید.
خرید‌های جدید استقلال جدا شدند! خرید‌های جدید استقلال جدا شدند!
در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت
جنایات این روز‌ها در غزه، باعث شد تا بار دیگر افراد سرشناس در حوزه‌های مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر