کد خبر: ۲۴۰۷۰
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۸

مانده کل منابع بانک ملت از یک میلیون میلیارد تومان گذشت

بانک ملت گزارش فعالیت یک ماهه منتهی به پایان تیرماه سال جاری را منتشر کرد که بر اساس آن، مانده کل منابع ارز و ریال این بانک بورسی در چهارماهه از مرز ۱۰.۲۲۸.۵۲۴ میلیارد ریال عبور کرده است.
مانده کل منابع بانک ملت از یک میلیون میلیارد تومان گذشت

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت:این بانک که با نماد وبملت و سرمایه ثبت شده ۳۵۳ هزار میلیارد ریال از نماد‌های پربیننده و تاثیرگذار بازار سرمایه کشور محسوب می‌شود، مانده سپرده‌های قرض الحسنه جاری ریالی را تا پایان تیرماه امسال بیش از ۳.۱۸۸.۲۶۰ میلیارد ریال، مانده سپرده‌های کوتاه مدت را بالغ بر ۱.۷۰۰.۰۹۹ میلیارد ریال و مانده گواهی سپرده ویژه سرمایه گذاری عام خود را ۱.۱۹۹.۷۳۶ میلیارد ریال گزارش کرده است.
بر اساس این گزارش، وبملت در تیرماه ۱۴۰۲ رقمی بالغ بر ۵۲.۱۳۹ میلیارد ریال و در چهارماهه ابتدای سال رقمی نزدیک به ۱۹۷.۳۹۴ میلیارد ریال به سپرده‌های سرمایه گذاری سود پرداخت کرده است.
گزارش منتشره روی سامانه کدال نشان می‌دهد که مانده کل تسهیلات ارز و ریال بانک ملت در پایان دوره چهارماهه ابتدای امسال، حدود ۱۱.۰۵۵.۳۷۰ میلیارد ریال اعلام شده که تسهیلات ارزی با مانده‌ای بالغ بر ۴.۴۰۴.۷۲۷ میلیارد ریال و مرابحه با مانده‌ای حدود ۳.۳۷۶.۶۶۲ میلیارد ریال در رده‌های اول و دوم قرار گرفته اند.
بر این اساس، بانک ملت از محل اعطای تسهیلات در تیرماه سال جاری بیش از ۹۹.۴۲۳ میلیارد ریال و در چهارماهه نخست سال، نزدیک به ۳۹۹.۹۹۲ میلیارد ریال درآمد در حساب‌های خود شناسایی کرده است.
درآمد سپرده گذاری وبملت هم در چهارماهه رقمی نزدیک به ۳۱.۴۰۶ میلیارد ریال و درآمد اوراق بدهی آن حدود ۱۲.۰۵۷ میلیارد ریال اعلام شده است.
در همین حال بانک ملت در تیرماه سال جاری از محل دریافت کارمزد‌ها حدود ۱۰.۹۳۷ میلیارد ریال درآمد کسب کرده و جمع درآمد‌های خود را از این محل، تا پایان دوره چهارماهه به رقمی نزدیک به ۵۵.۸۹۰ میلیارد ریال رسانده است.
مانده سرمایه گذاری‌های وبملت در سهام هم در مقطع پایان تیرماه ۱۴۰۲ از ۷۹.۳۹۱ میلیارد ریال عبور کرده است.
بر اساس ارقام فوق، کل درآمد عملیاتی تیرماه وبملت ۱۲۲.۵۹۲ میلیارد ریال و در چهارماهه اول سال جاری ۴۹۹.۳۴۵ میلیارد ریال و کل هزینه‌های سود پرداختی سپرده ها، هزینه‌های مالی و کارمزد تیرماه ۶۴.۴۴۹ میلیارد ریال و در چهارماهه نخست امسال، در مجموع ۲۲۲.۲۳۰ میلیارد ریال بوده است که با این حساب، تراز عملیاتی تیرماه این بانک بورسی، ۵۸.۱۴۳ میلیارد ریال مثبت و در چهارماهه اول سال بالغ بر ۲۷۷.۱۱۵ میلیارد ریال مثبت بوده است.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر