کد خبر: ۲۴۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۲

تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری بانک توسعه تعاون به ۵۲۹۸ میلیارد ریال رسید

عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت:از ابتدای سال جاری تا پایان تیر ماه تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری بانک توسعه تعاون به پنج هزار و ۲۹۸ میلیارد ریال رسید.
تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری بانک توسعه تعاون به ۵۲۹۸ میلیارد ریال رسید

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد جعفر ایرانی افزود:سهمیه ابلاغی بانک توسعه تعاون در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۶۵۰۰ میلیارد ریال است که در ۴ ما ابتدایی سال به بیش از ۸۰ درصد تکلیف قانونی سال‌جاری عمل شده است.
وی ادامه داد:بانک توسعه تعاون در سال جاری همچنین ۲۹۴ میلیارد ریال تسهیلات تامین مخارج مستاجرین پرداخت کرده است.
ایرانی بیان کرد:در سال ۱۴۰۱ بانک توسعه تعاون ۱۰ هزار و ۷۹۲ فقره تسهیلات فرزندآوری به میزان ۴۴۰۳ میلیارد ریال به واجدان شرایط پرداخت کرده است.
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: بر اساس بخشنامه ابلاغی بانک مرکزی، برای فرزند اول مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت سه سال، فرزند دوم مبلغ ۶۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت چهار سال، فرزند سوم مبلغ ۹۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت پنج سال، فرزند چهارم مبلغ ۱۲۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت شش سال و فرزند پنجم به بعد مبلغ ۱۵۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت هفت سال تسهیلات تعیین شده است.
ایرانی افزود:متقاضیان واجد شرایط برای متولدین اول فروردین ۱۴۰۰ به بعد و حداکثر تا دو سال پس از تولد فرزند، می‌توانند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مربوطه اقدام کنند.
به گفته وی، در صورتیکه حین دوره بازپرداخت تسهیلات تولد فرزند، فرزند دیگری از متقاضی به دنیا آمد، پرداخت تسهیلات مذکور طبق ضوابط این دستورالعمل به کودک بعدی نیز امکان پذیر است.
ایرانی در پایان اعلام کرد:بانک توسعه تعاون در سال ۱۴۰۲ در راستای عمل به تکالیف نهاد‌های بالادستی و اجرای قانون جوانی جمعیت تمام تلاش خود را برای پرداخت صد درصدی سهمیه تعیین شده تسهیلات فرزندآوری به کار خواهد بست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم
رئیس‌جمهور با هدف افتتاح چند رویداد ملی و بین‌المللی وارد اصفهان شد و در جمع مدیران آموزش و پرورش کشور بر اصلاح مدیریتی، خودباوری و عمل‌گرایی تأکید کرد.
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر