کد خبر: ۲۴۰۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بر تامین نقدینگی مورد نیاز تعاونی‌ها تاکید کرد؛

چشم امید تعاونی‌ها به بانک توسعه تعاون

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه قوانین برنامه‌های پنجم و ششم توسعه مکلف کرده بود که سهم تعاون در بخش اقتصاد به ۲۵ درصد برسد گفت: سهم تعاونی‌ها از اقتصاد کشور بین ۳ تا ۵ درصد است.
چشم امید تعاونی‌ها به بانک توسعه تعاون

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛سیدسلمان ذاکر از اقتصاد دولتی به عنوان بزرگترین چالش کشور یاد کرد و گفت: اگر اقتصاد در اختیار بخش خصوصی و تعاونی بود، بدین اندازه از تحریم‌ها آسیب نمی‌دیدیم، زیرا تحریم‌هایی که اعمال می‌شود متوجه آن بخش از اقتصاد است که دولتی یا نیمه دولتی است.
وی با یادآوری اینکه پس از ابلاغ سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، مقرر شده بود سهم بخش تعاونی در اقتصاد کشور به ۲۵ درصد تا آخر برنامه پنج ساله پنجم برسد گفت: این سیاستگذاری در برنامه پنج ساله پنجم محقق نشد و دولت در قالب برنامه ششم مکلف شد تمهیدات قانونی الزام را برای دستیابی سهم تعاون در اقتصاد به ۲۵ درصد اعمال کند که این قانون بالا دستی نیز محقق ن شد.
نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه هنوز اطلاعات دقیقی از تعاونی‌ها به تفکیک فعال، در حال بهره برداری، در دست اجرا، غیر فعال و منحل شده وجود ندارد یا منتشر نشده گفت: بر اساس اطلاعات مربوط به سال‌های ۱۳۹۰تا ۱۳۹۹تعداد کل تعاونی‌ها ۲۲۲ هزار و ۵۲۱ تعاونی است که تنها ۶۹ هزار و ۲۱۲ تعاونی فعال هستند و ۱۰۴ هزار و ۲۰۶ تعاونی غیر فعال بوده و ۲۱ هزار و ۶۱۸ تعاونی هم منحل شده است.
وی با اشاره به اینکه شرکت تعاونی با سرمایه‌های اقشار ضعیف جامعه جمع‌آوری می‌شود گفت: تعاونی‌ها به رشد اقتصادی، اشتغال پایدار و با کیفیت کمک می‌کنند و برای ۲۸۰ میلیون نفر ۱۰ درصد جمعیت شاغل جهان، شغل یا فرصت‌های کاری فراهم می‌کنند.
ذاکر با اعلام اینکه بی ارزش شدن روز افزون پول ملی و تورم سرسام آور باعث شده نیاز تعاونی‌ها به نقدینگی بیش از پیش باشد گفت: از آنجا که سرمایه تعاونی‌ها به وسیله اعضا تامین می‌شود و اعضای تعاونی‌ها از توان مالی لازم برخوردار نیستند، باید سرمایه در گردش تعاونی‌ها به وسیله بانک‌ها تامین شود.
وی با اشاره به اهمیت تخصصی شدن بانک‌ها گفت: بانک توسعه تعا ون در زمینه تامین مالی تعاونی‌ها فعال است و در اصل چشم تعاونی‌ها بدست بانک توسعه تعاون است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اعلام اینکه بسیاری از بانک‌ها با ادبیات و فرهنگ تعاون بیگانه هستند گفت: به دلیل ناآگاهی بانک‌ها با مقوله تعاون، شاهد هستیم که تعاونی‌ها برای دریافت تسهیلات از دیگر بانک‌ها با چالش رو به رو هستند.
وی بانک‌های تخصصی را گامی بسیار مثبت توصیف کرد و گفت: بانک رفاه کارگران به صورت تخصصی به کارگران و بازنشستگان خدمات می‌دهد. بانک صنعت و معدن برای رفع نیاز صنعتگران و معدن داران است، بانک توسعه تعاون نیز با ادبیات تعاونی‌ها آشنایی دارد و تسهیلات لازم را در اختیار تعاونی‌ها قرار می‌دهد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر