کد خبر: ۲۴۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸

درخواست ترامپ از دادگاه واشنگتن

وکلای دونالد ترامپ در دادخواستی، خواستار رد دستور حفاظتی دادستان‌ها در آستانه دادگاه مربوط به تلاش برای تغییر نتایج انتخابات ۲۰۲۰ شدند.
درخواست ترامپ از دادگاه واشنگتن

مخاطب24:وکلای دونالد ترامپ روز گذشته در دادخواستی که برای دادگاه واشنگتن ارسال کردند، خواستار رد دستور حفاظتی دادستان‌ها در آستانه دادگاه مربوط به تلاش برای تغییر نتایج انتخابات ۲۰۲۰ شدند.

وکلای ترامپ در این دادخواست ۲۹ صفحه‌ای بدون اشاره مستقیم به موضوع ترساندن شاهدان احتمالی پرونده گفتند این دستور حفاظتی، حق آزادی بیان دونالد ترامپ تحت قانون اساسی را نقض می‌کند.

براساس این گزارش، دادستان‌ها با ارایه این دستور حفاظتی اظهار کردند که ترامپ می‌تواند مدارک محرمانه را پیش از دادگاه به شکل نادرست افشا کند و به همین دلیل باید این دستور اجرا شود تا این اتفاق نیافتاده و از شاهدان و مدارک پرونده حفاظت لازم صورت گیرد.


قاضی پرونده، تانیا چاتکان، همچنین روز گذشته طی دادخواستی به دو طرف دستور داد تا روز سه شنبه با یکدیگر ملاقات کرده و برای تعیین دو تاریخ احتمالی به منظور برگزاری جلسه استماع پیش از روز جمعه به توافق برسند.


وکلای ترامپ خاطرنشان کردند برخی اسناد دادگاه نباید انتشار عمومی پیدا کند مانند محتوا‌های تحقیقات دادگاه عالی که منجر به ایراد اتهاماتی علیه ترامپ درباره تلاش و توطئه برای تغییر نتایج انتخابات ۲۰۲۰ شد. با این حال نیاز به حفاظت از این اطلاعات مستلزم یک دستور محدود کننده همه جانبه در مورد تمام اسنادی است که از سوی دولت ارائه شده است.


در همین حال دادستان‌ها در پاسخی کوتاه به دادخواست تیم ترامپ اظهار کردند از زمانی که درخواست برای صدور دستور حفاظتی مطرح شده، وکلای ترامپ درباره پرونده در برخی شبکه‌های تلویزیونی مهم صحبت کرده اند. دادستان‌ها معتقدند ترامپ قصد دارد این پرونده را در رسانه‌ها مطرح کند.


در همین راستا جان لارو یکی از وکلای ترامپ روز گذشته در یک مصاحبه تلویزیونی با شبکه فاکس نیوز ضمن دفاع از اقدامات رئیس جمهور پیشین در مواجهه با شکست در انتخابات ۲۰۲۰، گفت: این اقدامات تنها برای دادخواهی بوده و دستور و فرمان نبوده است.


تیم ترامپ تا روز گذشته فرصت داشت تا به دستور حفاظتی پیشنهاد شده توسط دولت با هدف حفاظت از شاهدان و مدارک این پرونده پاسخ دهد، در حالی که قاضی چاتکان درخواست ترامپ برای به تعویق انداختن این تاریخ را رد کرده بود.


دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز پنج شنبه گذشته در دادگاه تفهیم اتهام خود در خصوص تلاش برای ابطال نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ اتهامات وارده را رد کرد و ادعای بی‌گناهی کرد.


ترامپ به‌عنوان یکی از نامزد‌های جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ با اتهاماتی مانند توطئه برای فریب ملت، تلاش برای ممانعت از اقدام کنگره در تایید پیروزی جو بایدن و سلب حقوق رای دهندگان روبرو است.


این سومین پرونده قضایی است که علیه ترامپ در سال جاری تشکیل شده است، اما نخستین پرونده‌ای است که تلاش می‌کند او را به‌دلیل تکاپو برای ماندن در قدرت در هفته‌های بین شکست انتخاباتی و حمله به کنگره مسئول بداند.


به گزارش یورونیوز، ترامپ گفته است که هیچ اشتباهی مرتکب نشده است و جک اسمیت، بازپرس ویژه را متهم کرد که در تلاش برای خنثی کردن شانس او برای بازگشت به کاخ سفید در سال ۲۰۲۴ است.


او مقابل قاضی فدرال ادعای بی‌گناهی کرد. تیم حقوقی وی، این پرونده را حمله به حق آزادی بیان او توصیف کرده‌اند.


دادستان‌ها با شرایط آزادی رئیس جمهوری سابق آمریکا تا زمان برگزاری دادگاه موافقت کردند.


در همین حال دونالد ترامپ روز گذشته با یورش به قاضی چاتکان در پستی در شبکه اجتماعی نوشت: "هیچ راهی نیست که من با این قاضی منصوب شده از محاکمه‌ای منصفانه برخوردار شوم. "


رئیس جمهور سابق آمریکا افزود: در نظر دارد درخواست سلب صلاحیت از قاضی چاتکان و نیز تغییر مکان برگزاری دادگاه به خارج از شهر واشنگتن را ارائه دهد.


ترامپ همچنین یک روز پس از برگزاری نخستین جلسه تفهیم اتهام، در پستی تلویحی برای ارعاب شاهدان احتمالی پرونده نوشت: اگر بعد از من به دادگاه بروید من بعد از شما می‌آیم.

برچسب ها: ترامپ
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر