کد خبر: ۲۳۹۱۹
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۳
مدیرعامل بیمه البرز در جمع کارکنان مجتمع خدمات بیمه‌ای رضوی

از اجرای آزمایشی ارزیابی خسارت آنلاین در تهران تا ارائه ۵ محصول جدید بیمه‌ای

مدیرعامل بیمه البرز با حضور در مجتمع خدمات بیمه‌ای رضوی با اشاره به عزم راسخ بیمه البرز در راستای اجرای سیاست‌های توسعه محور اقتصادی دولت گفت: با راهبری بیمه البرز، دو شرکت بیمه‌ای مستقیم و اتکایی در سوریه تاسیس شده است که این مهم نشان از اراده بیمه البرز در تحقق دیپلماسی اقتصادی صنعت بیمه دارد.
از اجرای آزمایشی ارزیابی خسارت آنلاین در تهران تا ارائه ۵ محصول جدید بیمه‌ای

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه البرز:موسی رضایی حمایت همه جانبه ازشبکه و نمایندگان فروش را امری ضروری دانست و از طرح شوکا بعنوان ابزاری قدرتمند برای افزایش سهم بیمه‌های زندگی در پرتفوی شرکت نام برد که می‌تواند منافع شرکت و مشتری را توامان تامین نماید.

انجام اقدامات چشمگیر بمنظور هوشمند سازی کامل فرآیند‌های صدور و پرداخت خسارت یکی دیگر از محور‌های سخنان مدیرعامل بیمه البرز در جمع کارکنان مجتمع خدمات بیمه‌ای رضوی بود که اجرای آزمایشی ارزیابی خسارت آنلاین در پایتخت و توسعه نرم افزار بیمه خسارت درمان را از جمله این اقدامات برشمرد.

وی همچنین با ابراز امیدواری از مسیر درخشان پیش روی این شرکت و همت و همیت مدیران برای آینده آفرینی و ایجاد تحولات با محوریت حاکمیت داده در بیمه البرز از ارائه ۵ محصول جدید بیمه‌ای در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

در پایان این دیدار صمیمانه از زحمات مجتبی قمری گل رئیس پیشین مجتمع خدمات بیمه‌ای رضوی قدردانی و مجید میرزائی بعنوان رئیس جدید این مجتمع معرفی شد.

برچسب ها: بیمه البرز
captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.