کد خبر: ۲۳۸۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲

۱۵ فیلم که احتمالا به فهرست کوتاه اسکار بین‌الملل راه می‌یابند

در توضیح این فهرست، به دو کشور ایران و فرانسه اشاره شده است که در کنار نماینده مشهورشان، یک فیلم موفق دیگر نیز داشته اند که به ناچار از نامزدی اسکار جا مانده اند، فرانسه فیلم برنده نخل طلای کن «تیتان» را به فیلم برنده شیرطلای ونیز «رویداد» و ایران نیز فیلم برنده جایزه بزرگ کن «قهرمان» را به فیلم برنده جایزه جشنواره لندن «جاده خاکی» ترجیح داده است.
۱۵ فیلم که احتمالا به فهرست کوتاه اسکار بین‌الملل راه می‌یابند

منتقدان ایندی وایر ۱۵ فیلمی را که شانس بیشتری برای حضور در فهرست کوتاه اسکار ۲۰۲۲ دارند، انتخاب کردند.

۱۵ فیلم که احتمالا به فهرست کوتاه اسکار بین‌الملل راه می‌یابند
به گزارش صبا، منتقدان شناخته‌شده نشریه سینمایی «ایندی وایر» از جمله آن تامسون، دیوید الریخ، اریک کان، رایان لاتانزیو و سوسانا گرودر فهرستی از ۱۵ فیلم احتمالی حاضر در لیست کوتاه بخش اسکار بین الملل ۲۰۲۲ را که قرار است روز ۲۱ دسامبر اعلام شود، تهیه کردند.

در توضیح این فهرست، به دو کشور ایران و فرانسه اشاره شده است که در کنار نماینده مشهورشان، یک فیلم موفق دیگر نیز داشته اند که به ناچار از نامزدی اسکار جا مانده اند، فرانسه فیلم برنده نخل طلای کن «تیتان» را به فیلم برنده شیرطلای ونیز «رویداد» و ایران نیز فیلم برنده جایزه بزرگ کن «قهرمان» را به فیلم برنده جایزه جشنواره لندن «جاده خاکی» ترجیح داده است.

فهرست ۱۵ فیلم به این شرح است:

-رومانی با فیلم برنده خرس طلای برلین «Bad Luck…»

-فنلاند با فیلم «کوپه شماره ۶»

-ژاپن با فیلم «ماشین من را بران»

-دانمارک با فیلم «فرار»

-ایتالیا با فیلم «دست خدا»

-ایران با فیلم «قهرمان»

-آلمان با فیلم «من مرد تو هستم»

-آرژانتین با فیلم «مزاحم»

-ایسلند با فیلم «بره»

-چاد با فیلم «لینگویی، یا پیمان‌های مقدس»

-کلمبیا با فیلم «مموریا»

-مکزیک با فیلم «دعا برای به سرقت رفته»

-فرانسه با فیلم برنده نخل طلای کن «تیتان»

-روسیه با فیلم «مشت‌های بازشده»

-نروژ با فیلم «بدترین انسان جهان»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر