کد خبر: ۲۳۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۱

مصطفی معین هشدار داد: سقوط پزشکی ایران، به زودی!

هنوز کیفیت علم طب و دانش و مهارت پزشکان ایرانی در سطح منطقه حرف اول را میزند و در سطح جهانی هم مورد تایید است، ولی آسیب‌شناسانه و تیتروار در باره علل اصلی سقوط پزشکی ایران نظر می‌دهم.
مصطفی معین هشدار داد: سقوط پزشکی ایران، به زودی!

مخاطب24:دکتر مصطفی معین، وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پرشکی در کانال تلگرامی خود، نسبت به سقوط پزشکی در ایران هشدار داد و نوشت:

من با توجه به مسئولیت اخلاقی و پزشکی‌ام، باید به "احتمال سقوط پزشکی ایران" در آینده نزدیک به دلایل زیر هشدار بدهم!



هنوز کیفیت علم طب و دانش و مهارت پزشکان ایرانی در سطح منطقه حرف اول را میزند و در سطح جهانی هم مورد تایید است، ولی آسیب‌شناسانه و تیتروار در باره علل اصلی سقوط پزشکی ایران نظر می‌دهم:



۱ - سوءمدیریت مزمن در وزارت بهداشت که به‌جز در مواردی معدود، فضای سیاست‌زدگی و ناکارآمدی و تملق و هواداری حزب باد غلبه داشته است و اکنون هم شاهد نمونه‌ای از آنیم!

۲ - ضعف در سیاست‌ها و برنامه‌های سلامت‌محور بهداشت و تغذیه و پیشگیری، کمبود دارو و مشکل دارو‌های بی‌کیفیت، فساد در واردات دارو و تجهیزات و روابط باندی از دیرباز وجود داشته است!

۳ - دخالت‌های شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با تصویب سیاست‌های غیرعلمی از قبیل سهمیه‌بندی پذیرش دانشجویان دانشگاه‌ها، تخلف در انتخاب بورسیه‌ها با رانتخواری و در سال‌های اخیر تقلب در پذیرش کنکور و وارد کردن دانشجویان بی‌سواد با رتبه‌های بسیار پائین در رشته‌های گروه پزشکی و نیز جذب اعضای هیات علمی کم‌مایه یا وابسته با تنگ‌نظری‌های ایدئولوژیک و سیاسی!

۴ - مهاجرت گسترده و رو به افزایش پزشکان و پرستاران به دلیل تحقیر، آزار و اجحاف و تبعیض‌های مالیاتی و فشار‌های غیرقانونی شهرداری، دخالت بی‌مورد بیمه‌ها در تعیین تعرفه‌های پزشکی و نیز در نسخه تجویز شده پزشکان برای بیماران!

۵ - بیگاری گرفتن از دستیاران پزشکی و فشار طاقت‌فرسای کار بر ایشان و اجبار چند ده‌ساله پزشکان طرح خارج از مرکز از ابتدای انقلاب بدون تامین حداقل امکانات کار پزشکی و معیشت در مناطق!

۶ - کمبود شدید سرمایه‌گذاری کشور در امر سلامت و به‌جای آن ایجاد زمینه دخالت‌های باند‌های مافیائی اقتصادی پشت پرده طب به اصطلاح اسلامی و سنتی و ایرانی در امور پزشکی و حمایت وزارت بهداشت، دولت و مجلس و زعمای کشور از آن که برای توده محروم بسیار زیانبار است، هرچند که امکان اعزام به مراکز پیشرفته پزشکی در خارج کشور برای خواص وجود دارد!

برچسب ها: پزشکی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی اصغر از تهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
0
1
comments icon امارات پزشک های ایران را جذب می کند و میخواهد بزرگ ترین مرکز پزشکی خاور میانه را تشکیل دهد
یاسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
0
0
comments icon سلام پزشکان محترم به دادن مالیات افتخار کنند. ولی دولت و شهرداری هوای پزشکان را داشته باشند.
وقتی یک آپاندیس کوچک آدم را می کشد باید دست پزشک متعد را بوسید.
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر