کد خبر: ۲۳۸۱۰
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۶

اعلام حمایت مدیران عامل ادوار گذشته سازمان از اتاق فکر «با هم کیش را می‌سازیم»

مدیران عامل ادوار گذشته سازمان منطقه آزاد کیش در نشست ۴۰ سال تجربه، بر فراگیر شدن این اتاق فکر با حضور نخبگان و دلسوزان کیش تاکید کردند.
اعلام حمایت مدیران عامل ادوار گذشته سازمان از اتاق فکر «با هم کیش را می‌سازیم»

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش:محمد رضا یزدانپناه، محسن مهر علیزاده، داود مددی، جعفر آهنگران و محمد علی محبی در نشست هم اندیشی مدیران عامل ادوار گذشته سازمان با اعلام حمایت از ابتکار تیم جدید مدیریتی سازمان منطقه آزاد کیش در ایجاد اتاق فکر، بر رفع چالش‌های پیش رو منطقه آزاد کیش با همفکری و هم اندیشی و بهره گیری از تجارب اعضا و نخبگان تاکید کردند.

محمد رضا یزدانپناه از مدیران عامل ادوار گذشته سازمان عمران کیش و سازمان منطقه آزاد کیش که بیش از ۷ سال عهده دار مسوولیت بوده در حاشیه برگزاری جلسه اتاق فکر «همه با هم کیش را می‌سازیم» با ابراز خشنودی از ایجاد این اتاق فکر گفت: برای نخستین مرتبه در تاریخ مناطق آزاد شاهد دعوت مدیران عامل ادوار گذشته کیش جهت هم اندیشی در قالب اتاق فکر هستیم که جای قدردانی دارد

وی تاکید کرد: با تداوم برنامه ریزی‌های که از سوی تیم جدید مدیریتی سازمان منطقه آزاد کیش شاهد هستیم؛ به توسعه کیش امیدوار هستم.

همچنین محسن مهرعلیزاده که از شهریور ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۱ مدیرعاملی سازمان عمران کیش را بر عهده داشت؛ گفت: ایجاد اتاق فکر، ابتکار درست و حایز اهمیتی از نظر مدیریتی است و امیدواریم با تدوام آن، شاهد تسری این مهم در کشور و تاثیر آن در سطح مدیریت‌های کشور باشیم.

داود مددی از مدیران عامل اسبق سازمان منطقه آزاد کیش نیز در حاشیه برگزاری این نشست گفت:هر کدام از اعضا اتاق فکر تجربیات گرانقدری دارند و تجمیع این تجربیات گرانبها چنانچه منجر به برنامه ثابتی برای یک دوره طولانی مدت و تغییر ناپذیر باشد؛ می‌تواند منشأ حرکات و اقدامات مهمی در توسعه کیش باشد.

وی با بیان این که هر کدام از این مدیران در یک دوره سیاسی به کیش خدمت کردند و عشق و علاقه وافری به سرزمین و کشورشان دارند؛ افزود: با هر عقیده و فکر گردهم آمدیم تا اتفاقا مهمی را در راستای ایجاد یک پایلوت خوب برای کشور در کیش رقم بزنیم.

همچنین جعفر آهنگران نیز که سابقه ۳۰ سال خدمت در حوزه مناطق آزاد را دارد و از سال ۱۳۹۹ تا ۲۰ آبان ۱۴۰۰ مدیرعاملی سازمان منطقه آزاد کیش را بر عهده داشت؛ تاکید کرد: ابتکار رحیم سرهنگی ستودنی است که توانسته است تجربه ۳۰ ساله متولیان جزیره کیش را جمع آوری کند و این نشست و هم اندیشی مقدمه‌ای است برای مشارکت و همکاری بیش از پیش مدیران عامل ادوار گذشته سازمان با تیم مدیریتی جدید و اعتقاد راسخ دارم که دوران طلایی کیش به بزودی آغاز می‌شود.

همچنین محمد علی محبی از مدیران ادوار گذشته سازمان که بیش از ۱۳ ماه تصدی مدیرعاملی سازمان منطقه آزاد کیش را بر عهده داشت؛ گفت: وظیفه خود می‌دانیم در قالب کمیته‌های مختلف مد نظر تیم مدیریتی جدید سازمان، مشارکت داشته باشیم و کمک کنیم.

وی عدم اجرای کامل قوانین و مقررات قانون چگونگی اداره مناطق آزاد را مهمترین چالش حال حاضر مناطق آزاد عنوان کرد و افزود: افزایش اختیارات مدیران عامل مناطق و بازگشت مزایا و تسهیلات مناطق آزاد نیازمند بازنگری جدی است.

آخرین اخبار
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر