کد خبر: ۲۳۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰

سرپرست شرکت گروه مالی توسعه تعاون منصوب شد

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با صدور حکمی امیر مرادی را به عنوان سرپرست شرکت گروه مالی توسعه تعاون منصوب کرد.
سرپرست شرکت گروه مالی توسعه تعاون منصوب شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛سید باقر فتاحی رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون در مراسم آئین تکریم و معارفه مدیر عامل شرکت گروه مالی، ضمن ارزیابی مثبت این شرکت در دوران مدیریت بوذرجمهر گفت: تغییر با هدف ارتقاء پیشبرد اهداف و بهره‌مندی از تجربیات ارزشمند ازجمله ضرورت‌های یک سازمان پویا می‌باشد که موجب تحولات مثبت در جهت تقویت هر چه‌بهتر وضعیت موجود و رسیدن به اهداف متعالی سازمان می‌گردد.
رئیس هیات مدیره بانک اظهار داشت: امروز بر همگان اثبات شده است که فعالیت بانک‌ها از نگاه سنتی خارج شده و نوآوری‌های مالی و روش‌های نوین جایگاه ویژه‌ای پیدا نموده است.
وی افزود: بازار‌های مالی بسیار در هم تنیده شده است و ارکان بازار‌های پول و سرمایه نقش‌های جدید یافته اند و به بازار‌های مجاور ورود می‌کنند.
فتاحی تاکید کرد: در شرایطی که نقش آفرینی بانک‌ها به بازار سرمایه نیز رسیده است و دستاورد‌های مهندسی مالی و شکل گیری ابزار‌های نوین تامین مالی به بانک‌ها نقش‌ها و فرصت‌های جدید داده است، بانک توسعه تعاون از سال‌های پیش با تاسیس گروه مالی توسعه تعاون تلاش نمود پل ارتباطی میان بازار پول وسرمایه را ایجاد نماید و ضمن بهره مندی از فرصت‌های بازار سرمایه، در الگو‌های جدید تامین مالی نیز به ایفای نقش بپردازد.
بوذرجمهر مدیر عامل سابق شرکت گروه مالی با بیان گزارشی از عملکرد مدیریت ۶ سال خود افزود: چشم انداز پیش روی شرکت به عنوان یکی از گروه‌های مالی در سیستم پولی و مالی کشور در تلاش است تا بتواند از طریق سرمایه گذاری‌ها و مشارکت در طرح‌ها و پروژه‌ها با اعمال سیاست تکمیل زنجیره ارزش، جایگاه مناسبی در سطح کشور به لحاظ ارزش دارایی‌ها در اختیار داشته باشد.
امیر مرادی تحصیلات مالی و حسابداری دارد و پیش از این سمت مدیر عاملی و عضو هیات مدیره شرکت چوکا، عضو مالی هیات مدیره شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، عضو مالی و هیات مدیره پایانه منطقه آزاد اروند، سرپرست شرکت صنایع اسالم، رییس هیات مدیره شمیم کیش، فعالیت در بازار‌های مالی و عملیات تامین مالی پروژه‌ها در بازار را در سوابق خود دارد.
گفتنی است در این مراسم محمد ذوالفقاری معاون مدیر عامل در امور نظارت و حقوقی، حسن شریفی معاون مدیر عامل در امور عملیات بانکی، رامین نجمی رئیس اداره کل سرمایه گذاری و اعضاء هیات مدیره شرکت گروه مالی حضور داشتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر